søndag 24. juli 2011

Målløs..

Hei kjære dere!

Jeg er vel ikke den eneste som er ganske målløs og tom for ord disse dagene. Det som har skjedd er grusomt på alle måter, og vi kan ikke annet enn å holde fast i hverandre, støtte hverandre og oppmuntre hverandre.

I helgen har jeg vært på Telemarksstevnet, der jeg fikk lede lovsang. Det å skulle gjøre det midt i alt var ikke bare enkelt. Men. Jeg skrev for litt siden om det å gi Gud ære. Anbefaler å lese det om du ikke har gjort det allerede. For det ble SÅ viktig for meg gjennom hele helgen!

Ja, det som har skjedd pårører oss alle. Men det forandrer ikke hvem Gud er! Han er den samme i går, i dag og til evig tid. Han er fortsatt verdig all vår ære, all vår tilbedelse, og våre liv. Hans løfter står fast! Og jeg tror det er en kraft i det å løfte blikket på Han, ære Han for den han er, midt i alle spørsmålene. Vi tjener en Gud som er større enn vi klarer å fatte og forstå!

Jeg valgte å gjøre dette gjennom hele helgen, og jeg tror det er viktig. Jeg vet ikke hvor nært det som har skjedd er for deg. Men uansett - velg å gi Gud ære. Velg å bruke lovsanger og proklamere hvem Gud er. Det vil hjelpe deg å løfte blikket bort fra det vanskelige, og opp på Gud som er full av kjærlighet, godhet og nåde. Det kan høres enkelt ut for meg å si det, og jeg sier ikke det er enkelt. Men jeg vet det er en kraft i det likevel, om man bestemmer seg å gjøre det på tross av alle følelser og spørsmål.. Løft blikket, løft armene og syng..

"Mektig Gud og Majestet, i evighet - dine løfter vil stå fast!"

"Aldri går du fra meg!"

"I dager med glede og dager med sorg, vil jeg leve hver dag til Din ære!"

"You are all I want, You are all I need!"

"You hold my world in Your hand!"

"How great is our God!"3 kommentarer:

May Hilde sa...

Flott skrevet :) Og takk for god ledelse i lovsang i går! Det var deilig å stå samlet og kunne legge alt framfor Gud.

A worshipping heart sa...

Hei:)
Det var så hyggelig å hilse på deg på lørdag! Takk for oppmuntring, det betyr mye. Det var virkelig en kveld der det var deilig at vi sammen kunne løfte blikket!

Håper du får en god uke videre, kanskje vi plutselig sees igjen :)

-Ida

Ingrid sa...

Kjempebra å holde på det fokuset!