tirsdag 5. juli 2011

Kap 3: "Den blomsten skal få vokse frem!"

Når man er i prosesser der man skal ta valg er det en ting som er enkelt å gjøre, nemlig gå i en evighet å vente på svar fra Gud! Men hvor lenge skal vi egentlig gå? Tror du ikke Gud kanskje venter på at du skal ta en avgjørelse? Han kan ikke ta den for deg. På et punkt måtte jeg bare bestemme meg for at det var "London-frøet" som skulle få vokse frem..

Jeg brukte masse tid på dette, og London ble mer og mer aktuelt. Jeg spurte Gud mange ganger om det virkelig var det jeg skulle, før jeg tok avgjørelsen. Men til slutt skjønte jeg at jeg må bare bestemme meg. Jeg kunne gått i mange mnd og funnet grunner til å gjøre det, og grunner til å ikke gjøre det. Ventet på rød skrift på veggen. Det skjer desverre ikke. Jeg fikk ganske tydelige tegn likevel da.


Jeg snakket med min kjære venninne fra London, og nevnte at jeg hadde tenkt å besøke henne i nærmeste fremtid. "You should totally come, I have a spare room in my apartment!" sa hun da. Hmmm.. "Vil du høre hva jeg har tenkt på?" spurte jeg henne, og fortalte at jeg hadde lekt med tanken om å flytte dit. Da sa hun "right before you said that, I was on my way to suggest that you should move in with me!"


Der..der skjedde det noe. Det var bare en av flere ting. Men videre derfra hadde jeg noen samtaler med folk, og tok avgjørelsen. Det var ikke noe som bandt meg 100% til Oslo, og det var nå jeg hadde muligheten. Selvfølgelig, det er ting det er utfordrende å flytte fra! Det kommer jeg til å skrive mer om etterhvert. Men jeg tok avgjørelsen. Jeg tror Gud bare venta på at jeg skulle ta den, og Han har jobbet videre med meg ut i fra det valget jeg hadde tatt.Bildet er lånt fra weheartit.com

På et punkt må man bestemme hva man vil skal vokse frem, hva man skal fokusere på. Ulike blomster trenger ulik behandling. På samme måte trenger ulike drømmer og ulike valg ulikt stell. Gud jobber med deg når du tar steget, og tar valget.


Ikke forhast valget ditt, men ikke vent for evig på et svar. Se på de svarene du får, og ta valget derfra! Gud venter på at du skal ta steget, og bestemme deg. Velg en blomst du vil se vokse frem..


2 kommentarer:

Emilie sa...

Hei Ida!
Så gjennom noen av dine gamle innlegg og dette var akkurat det jeg trengte nå!
Har vært såå usikker på hva jeg skal gjøre til høsten og på en måte gått og venta på at Gud skal skrive på veggen eller noe i den duren.
Men følte virkelig at Gud snakket til meg gjennom dette innlegget og nå er jeg litt mer sikker :)
Klem Emilie

A worshipping heart sa...

Hei Emilie :)

Så bra å høre at det kunne være til hjelp for deg i situasjonen du står i nå! Våg å tro på at Gud faktisk talte til deg, og hold fast ved det han sa. Skriv det ned :) Så minner du deg selv på det om du skulle bli usikker igjen :)

Lykke til med valgene dine, og alt du skal til høsten - jeg heier på deg!

Klem, Ida :)