tirsdag 14. juni 2011

Ukens lovsang: Your love is amazing

Ok, før jeg skriver om Ukens lovsang må jeg bare fortelle at jeg i dag har gjennomført min siste eksamen, fullført bachelorgraden min, og er FERDIG som student. Jeg puster lettet ut og gliser fra øre til øre!


Your love is amazing, steady and unchanging
Your love is a mountain, firm beneath my feet
Your love is a mystery, how You gently lift me
When I am surrounded, Your love carries me

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Your love makes me sing
Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Your love makes me sing

Your love is surprising, I can feel it rising
All the joy that's growing deep inside of me
Every time I see You, all Your goodness shines through
And I can feel this God song, rising up in me

Denne gangen her ble det en glad-sang! Det er ikke en ny låt, men den gjør noe med meg likevel- den er full av sannheter! Helt fra starten av snakker den om Guds kjærlighet, og det trenger vi å bli minnet på. Gud er kjærlighet, og midt i alt som skjer kan vi av og til glemme hvor stor hans kjærlighet er. Hva er egentlig Guds kjærlighet?

A mountain firm beneath my feet.. Jeg har vært på hytta på fjellet et par dager, og da får jeg en ganske god utsikt over masse fjell. Det er SÅ fint og majestetisk! Og de fjellene der- det skal litt til at de rikker seg! De står bom fast! På samme måte er Guds kjærlighet et fjell som står støtt under føttene dine, uansett hva du går og står i!

Fjellene står støtt, og jeg får se andre ting også når jeg er på hytta. Ørner og store fugler! De flyr kjempe lett, og bare seiler rundt forbi på himmelen. De strever ikke, men bare svever. På samme måte løfter Guds kjærlighet oss opp, og lar oss sveve, midt i det som skjer..how you gently lift me..

When I am surrounded Your love carries me.. Noen ganger føler jeg meg omringet av ting som skjer, ofte utfordrende ting. Omringet! Midt i det også - Guds kjærlighet bærer meg. Jeg ser det ikke alltid der og da, men jeg ser det etterpå.

All the jot that's growing deep inside of me.. Ja, dette får meg til å smile. Når jeg innser hvor stor og god Guds kjærlighet er gliser jeg. Og det er en slags glede som noen ganger bobler opp. Du husker sangen "Det bo-bo-bo-bo-bobler inni meg!" Det er Guds kjærlighet som gjør at det bobler, de gangene jeg klarer å løfte blikket, og skjønne alt den er!

Til slutt blir det da helt naturlig for meg å synge refrenget i denne låta. For det er sant. Jeg synger ikke for noen annen grunn. Det er Guds kjærlighet som får meg til å synge.

Your love makes me sing!
Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

Ingen kommentarer: