tirsdag 21. juni 2011

Ukens lovsang: Sweet sweet sound

Sarah Reeves

I am an instrument of the living God
My life a melody to His name
More than the songs I sing, worship is everything
I live to glorify my King

Hear the song of my life
Let it be a sweet sweet sound
Let it be a sweet sweet sound
I raise this anthem high
Let it be a sweet sweet sound
Let it be a sweet sweet sound

Through all the mire and clay your washing me with grace
You carry me O Lord through it all
So I will testify even in the fire
I live to praise my Saviour

Let everything that has breath praise the Lord
Praise the Lord
And all cration will sing
Hallelujah!

En av favoritt lovsangene mine er "Gjøre mitt liv til en lovsang til Deg", som jeg har nevnt sikkert 127 ganger allerede, og er redd den kommer til å bli nevnt igjen. Denne låta er noe av det samme - med det samme hjertet! Fantastisk!

I am an instrument of the living God.. Hva betyr det? Det betyr at jeg er et instrument som Gud kan spille på. Høres det rart ut? Kanskje litt.. Men tenk på det. Livet ditt, lovsangen din - la det være Gud som spiller! Da kommer de rette valgene og de rette tonene til å bli en perfekt melodi til slutt! En og en tone føles kanskje ikke sånn, men melodien blir akkurat som den skal være! My life a melody to His name..

More than the songs I sing, worship is everything! Det handler ikke om selve sangen! Kjenner det er noe inni meg som stikker når jeg skriver det, for jeg vil så gjerne at det skal være noe alle opplever. Lovsang er mer enn sangen! Lovsang handler om tilbedelse, og det å gi Gud ære. More than the songs I sing, worship is everything!

Hear the song of my life.. Det er den sangen jeg vil Gud skal høre, og de rundt meg. Ikke tonene som fysisk kommer ut av munnen min, men tonene som tilsammen utgjør livet mitt, og et liv som ærer Gud.

Through all the mire and clay.. Mire and clay.. Myr og leire.. Jeg vet ikke om du har gått over en myr, eller gjennom leire noen gang. Men det er tungt! Her er det snakk om de periodene av livet som er litt tyngre å gå gjennom. De periodene - Gud vasker deg med nåde. Nåde til å klare det over til andre siden! You're washing me with grace!

I will testify even in the fire.. Selv om det er utfordrende - selv om det er vanskelig å gå..de tonene der skal fortsatt være en del av helheten, av melodien.

Da blir bønnen over mitt liv at alt som skjer skal være en del av en melodi. Ikke en perfekt melodi når man ser den stykkevis, med en melodi som i sin helhet er akkurat som den skal være!

Let it be a sweet sweet sound!

Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

Ingen kommentarer: