tirsdag 7. juni 2011

Ukens lovsang: Majesty

Delirious?

Here I am, Humbled by Your Majesty
Covered by Your grace so free
Here I am, knowing I'm a sinful man
Covered by the blood of the lamb

Now I found, the greatest love of all is mine
Since You laid down Your life, the greatest sacrifice

Majesty, Majesty
Your grace has found me just as I am
Empty handed but alive in Your hand

Here I am, humbled by the love that You give
Forgiven som that I can forgive
Here I am, knowing that I'm your desire
Sanctified by glory and fire

Now I've found, the greatest love of all is mine
Since You laid down Your life, the greatest sacrifice

Majesty, Majesty
Your grace has found med just as I am
Empty handed but alive in Your hand
Majesty, Majesty
Forever I am changed by Your love
In the presence of Your Majesty

Here I am.. Det er noe ved denne setningen som hele låta starter ved. Noen ganger kan jeg være veldig koblet på, og veldig klar for å lovsynge. Andre ganger er ting litt vanskeligere. Livet er utfordrende, og tanker og følelser er et kaos. Kjenner du til det? Spesielt da liker jeg å synge akkurat "Here I am", for det er så enkelt. Her er JEG. Det er ikke noen andre, eller en versjon av meg som prøver å ta på en maske og late som alt er en dans på roser. Her er jeg..

Men, uansett hvordan livet da ser ut, så skjer det noe når jeg synger videre også. Fordi når jeg velger å gi Gud ære, midt oppi ting som er utfordrende, så får jeg øynene opp for hvem Han er, og hvor stor og god Han er. Jeg kommer fortsatt som meg selv, alt jeg er og har, men ved å løfte blikk og fokus..humbled by Your majesty..

Now I've found, the greatest love of all is mine! Ofte når jeg synger denne setningen får jeg et smil om munnen. Jeg vet ikke hvorfor, men noe er det. Jeg kommer som lille meg, som lever i livets berg og dalbane med både fjell og daler, og midt i det, the greatest love of all is mine! Skjønner du hvor stort det er? The greatest love of all!

Your grace has found me just as I am.. Som jeg skrev i sta, så trenger vi ikke pynte på noe. Guds nåde, som er uendelig og ufortjent, ser oss akkurat som vi er. Det betyr at han ser de tankene du sliter med, eller de gledene som gjør at du gliser fra øre til øre. Og da møter han deg der! Han trøster deg i de utfordrende tidene, og han gleder seg med deg når du svever!

Knowing that I'm Your desire. Før du går videre, les det en gang til. Knowing that I'm Your desire. Skal ikke begynne med gramatikk-undervisning (der har jeg ikke så mye å komme med..hehe..), men vi synger knowing, det betyr at det er noe som er present, det skjer nå. Ikke noe vi har visst, eller skal få vite. Vi vet. Jeg vet egentlig at jeg er Guds desire, men det forsvinner i alt som skjer i løpet av uka. Her blir jeg minnet på det. Uansett hvordan livet ser ut, I'm Your desire.

Lovsang handler om å gi Gud ære. Jeg opplever som alle andre at livet er en reise, full av gleder og utfordriner. Men velger jeg å gi Gud ære, så løfter jeg blikket opp mot Han. Når vi synger refrenget på denne låta blir det så tydelig for meg hvem alt handler om. Og ordene vi bruker gjør noe med meg. De er store, enkle, vakre og fulle av kjærlighet. Majestetiske.

Majesty, Majesty..


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

Ingen kommentarer: