fredag 17. juni 2011

Oppdatering

Hei alle sammen!

Da var det på tide å oppdatere "Ukens lovsang" igjen, som du finner oppe til høyre. Så jeg har gjort et lite forsøk. Men som de andre gangene - det var ikke like enkelt å plassere alle låtene under et tema! Ikke lås deg fast i akkurat det jeg har satt opp, men ta det med deg som et forslag. Klikk deg inn, se på låtene, og se om det er noen nye du kan ta med deg, eller gamle du kan ta opp igjen.

Jeg har fått tilsendt noen forslag til låter, og det setter jeg kjempe pris på! Jeg tar det med meg, og om den ikke blir skrevet om med en gang er det rett og slett fordi jeg må skrive om låter jeg har et forhold til, for at det skal bli ekte. Men jeg hører på de, og de blir skrevet om en gang. Så fortsett å sende inn låter - jeg tar gjerne imot forslag!

Når jeg blogger skriver jeg om ting som ligger meg på hjertet, og tanker som kommer. Men om du har et ønske om et tema tar jeg gjerne imot det også. Send meg en mail, eller legg igjen en kommentar om det er noe spesielt du ønsker å lese om.

Og - TAKK for at dere titter innom bloggen dag ut og dag inn, og legger igjen kommentarer. Det er oppmuntrende å se at det jeg skriver kan bety noe, og at Gud kan bruke mine små ord og tanker til å gjøre noe!

Ha en velsignet fredag!Ingen kommentarer: