lørdag 4. juni 2011

Mitt nye steg..

Jeg tror vi alle går på en vei Gud har forberedt for oss. Her tar vi med jevne mellomrom ny steg, og beveger oss videre. Tiden har kommet for at jeg skal ta et nytt steg, og i dag tenkte jeg at jeg skulle røpe en liten (eller egentlig veldig stor) nyhet..


Bildet er lånt fra google.no

Jeg skal flytte til London i august!

Det har vært en lang, spennende, gøy, men samtidig veldig utfordrende prosess både å bestemme seg for det, og tiden i etterkant. Jeg vet det er riktig, og at det er en større mening bak det. Men det har tatt litt tid, og jeg har virkelig fått oppleve livets berg og dalbane gjennom det. Jeg tar et steg inn i noe nytt, fortsetter å drømme, og gleder meg til det som ligger foran!

Jeg kommer fremover til å skrive noen innlegg om dette med jevne mellomrom. Ikke fordi jeg mener alle må gjøre det samme, og fordi jeg tror jeg gjør alt riktig. Men kanskje den prosessen jeg har vært igjennom med dette valget kan hjelpe noen andre som skal ta et valg, og ta et nytt steg. Noen ting lærer man langs veien, noen ting må man erfare selv, og andre ting kan man lære av hva andre har gjort. Leste i en bok en gang..

"Share your story, it can save someone a trip to hell and back.."

Og det er noe i det! Igjen- jeg mener ikke at jeg har gjort alt rett, men om det kan være til hjelp taper jeg da ingenting på å dele litt. Jeg har vært gjennom mange prosesser, som kanskje du også lever i, eller skal gjennom? Det kan være en liten, eller en litt større ting..ta med deg det du trenger på veien!
8 kommentarer:

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Dette er veldig spennende :)

Mina Karoline sa...

Spennende, Ida!:) Jeg gleder meg på dine vegne. Gleder meg til å høre om hva som har skjedd.

Anonym sa...

Jeg håper du fortsetter bloggen i London? :) Jeg kommer til å være trofast leser! London er HELDIGE som får deg litt!!

- Stine:)

Anonym sa...

Wow. Så utrolig spennende. Men håper virkelig du fortsetter med bloggen, for den er utrolig givende!

A worshipping heart sa...

TAKK for kommentarer og oppmuntringer. Jeg tar de med meg:) Og jeg kommer absolutt til å fortsette å blogge i London! Et nytt steg fører med seg nye tanker, opplevelser og erfaringer, så jeg fortsetter å dele :)
God uke videre til dere alle!

Anonym sa...

Hvordan vet du at det er i London Gud vil ha deg? Har følt meg rastløs svært lenge, men føler meg både for ung og usikker til å gjøre noen drastiske endringer. Føler meg dratt mot både Oslo og England etter videregående. Hvordan vet jeg hvor Gud vil ha meg?

A worshipping heart sa...

Hei Anonym!
Les dagens innlegg, kap 2, så kanskje det gir deg litt svar :)
Jeg skjønner det er vanskelig når det er flere ting. Det er ikke sikkert du er for ung til å flytte på noen måte. Jeg flyttet til andre siden av kloden rett etter videregående, for jeg var klar for det. Men det må du nesten kjenne på selv, og snakke med de rundt deg om - noen trenger litt mere tid :)
Jeg foreslår at du lar både "Oslo-frøet" og "England-frøet" få ligge i jorda litt, mens du fortsetter å leve livet ditt. Det lå der noen uker for min del. Etterhvert vil noen ting legge seg naturlig til rette, og da må du bare ta et valg. Jeg tror ikke du kan gjøre et galt valg. Gud går foran deg uansett hvor du går, og han legger det til rette for den veien du har foran deg uansett om det er Oslo eller England.
Neste uke kommer kap 3 - og det kan hende du finner enda mere svar der. I mellomtiden håper jeg dette hvertfall var litt til hjelp!
Ha en fin uke videre, og god helg :)

-Ida

Anonym sa...

Hei Ida! Takk, det var til mye hjelp! Både kapittel 2 og det du sa nå :) Jeg har lenge visst at jeg skal flytte rett etter videregående, men jeg føler meg rastløs nå, så jeg vet ikke om det egentlig var meningen at jeg skulle flytte allerede for å ta 3. klasse et annet sted?

Takk igjen, og jeg gleder meg til å lese kapittel 3 :)