torsdag 2. juni 2011

Konkretiser drømmen din!

Er det noe jeg ikke blir lei av å snakke om, eller som ikke slutter å bety noe for meg, så er det drømmer, og det å leve de drømmene Gud legger fremfor en. Men mange ganger tror jeg vi går glipp av mye fordi vi ikke helt vet hva vi drømmer om å se! Skal vi gjøre noen grep sånn at vi slipper å gå glipp av det Gud legger fremfor oss?

For et par uker siden på Ungfila talte en av våre kjære ungdomsledere, da bl.a om drømmer. En av de tingene han spurte om, var hvordan vi drømmer om at folk skal se oss. F. eks på arbeidsplassen, eller skolen. Hva drømmer vi om å få være med å utrette der? Jeg har mange drømmer på mange ulike områder, men det er ikke alle drømmene som er like definert. Jeg sier ikke at alt må være veldig definert, for det tror jeg ikke de må. Men der og da valgte jeg å konkretisere hva jeg drømte om på et område av livet mitt. Jeg sa det til og med høyt.

Rett i etterkant av denne kvelden ble jeg helt satt ut. For plutselig var jeg oppi flere situasjoner der jeg hadde muligheter til å gjøre noe for å se disse drømmene realisert! Mest sannsynlig hadde jeg kommet opp i akkurat de samme situasjonene om jeg ikke hadde konkretisert hva jeg drømmer om. Men siden jeg hadde konkretisert det, var jeg mere obs på det, og jeg så situasjonen på en annen måte..

..jeg så det som en mulighet Gud la fremfor meg for å vanne drømmen min, og ta noen nye steg i den!


Det trenger ikke være en lang avhandling. For meg er det en enkel setning, men den er konkret for et område av livet mitt. Gjør det samme! Finn et område der du drømmer om å se noe eller gjøre noe, og bli bevisst på det. Det er mye det dette handler om - bevisstgjøring! Så vil du plutselig se situasjoner i et annet lys, og merke at du tar steg videre i den drømmen Gud har for deg. Og videre derfra..

..er det bare å drømme større!


Ingen kommentarer: