søndag 26. juni 2011

Filippinene!

Da vil jeg bare fortelle at jeg de neste to ukene kommer til å befinne meg..


Bildet er lånt av google.no

HER!

Jeg skal sammen med 8 andre fra Ungfila på Misjonstur til Filippinene, og gleder meg veldig. Ja, ferie og sol blir deilig, men ikke minst det å få være med å bety noe i livene til de som bor der nede. De siste dagene har vi vært på "Encounter" i Levanger, og er veldig klare for tur nå! Jeg og nydelige Mathilde har lovet å legge ut oppdateringer fra turen på devoted.no/ungfila, så om du vil må du gjerne følge med der ved jevne mellomrom.

Hvor mye nett-tilgang jeg har utenom det vet jeg ikke, så kan ikke love masse aktivitet fra min side her på bloggen. Men skal se hva jeg får til. Kap 3 av "Mitt nye steg" kommer uansett i løpet av uka. Bruk tiden til å ta en titt i kolonnen til venstre. Der er det mange ulike temaer, og kanskje noe du ikke har lest, eller trenger å lese om igjen! Ellers kan du også gå inn på siden "Ukens lovsang" og hente tips og inspirasjon nå som det er sommer, og du kanskje har litt ekstra tid alene. Så gleder jeg meg til å fortelle fra tur når jeg kommer tilbake!

Ha en fin uke alle sammen!