onsdag 18. mai 2011

Ukens lovsang: Store og mektige

Dette var det eneste lydklippet jeg fant. Når vi gjør den er den litt mer "upbeat", og høyere i dynamikk.

Store og mektige er Dine gjerninger
Herre, Gud allmektig

Rette og sanne er dine veier
Du tidsaldernes konge

Alle folk skal komme å tilbe
Foran Deg

Dette tror jeg er den korteste "Ukens lovsang" jeg har hatt noen gang..men for en låt! Den har blitt brukt mye, og hver gang jeg synger den blir jeg minnet på hvor stor Gud er. Samtidig hjelper den meg å innse det midt i ting som kanskje er utfordrende.

Store og mektige er dine gjerninger.. dette synger vi ofte om og om igjen. Og jeg tror det gjør noe med oss. Når vi repeterer denne linja blir det en form for proklamasjon, og det blir noe vi kan synge ut i tro. Guds gjerninger er store og mektige, uavhenging av hva vi klarer (heldigvis!) Jeg vet det selv- det er ikke alltid det føles sånn. Men når jeg synger dette gang på gang blir det en sannhet!

Rette og sanne er Dine veier.. Vi tar alle valg, og vi tar nye steg forskjellige retninger. Jeg tar selv nye steg i den retningen jeg tror Gud har for meg, som jeg tror er riktig. Men etter jeg har tatt det valget kommer utfordringer, og da kan jeg begynne å tvile på om det var riktig likevel? Her hjelper denne låta meg. De veiene Gud legger fremfor meg er rette og sanne, og de er det som er best for meg uansett!

Alle folk skal komme å tilbe.. Dette synes jeg er helt fantastisk! Klarer ikke helt forklare hvorfor, men det er helt fantastisk! Jeg har en lengsel etter at alle skal få oppleve å møte Gud gjennom lovsang, og gi Han ære gjennom lovsang. Lovsang er ikke bare sang, det er å ære Han med det du gjør. La oss gå litt ut av boksen dere.. Og her synger vi at alle folk skal komme å tilbe! Det gjør noe med meg når jeg synger det, det gir meg en enda større lengsel etter gå videre på den veien Gud har for meg. Fordi jeg vil være en del av det å hjelpe mennesker å løfte blikket opp mot Gud, og ære Han med det de er og har!


Håper dere hadde en fin feiring i går- nyt dagen i dag også!


2 kommentarer:

May Hilde sa...

Denne sangen er stor!
Jeg var med å synge den inni en fjellkirke i slumlandsbyen utenfor Kairo. Det var kun 12 nordmenn og kanskje 5-6 som hørte oss, selv om kirken hadde sitteplass til flere tusen, så følte jeg at kirken var full. Jeg ble berørt, og fremdeles kjenner jeg at den sangen minner meg på denne opplevelsen. Den gir meg ro. Selv der blant alle de som led og slet seg gjennom hverdagen, viste Gud meg hvor stor Han ER!! Takk for at du minnet meg på den.

A worshipping heart sa...

Det hørtes ut som en god opplevelse, som har satt spor! Ta vare på det den betyr for deg, det er gullverdt! God helg videre :)