tirsdag 10. mai 2011

Ukens lovsang: Like an avalanche


Beautiful God
Laying Your majesty aside
You reached out in love to show me life
Lifted from darkness into light

King for a slave
Trading Your righteousness for shame
Despite all my pride and foolish ways
Caught in Your infinite embrace


And I find myself here on my knees again
Caught up in grace like an avalanche
Nothing compares to this love love love
Burning in my heart

Saviour and Friend
Breathing Your life into my heart
Your word is the lamp unto my path
Forever I'm humbled by Your love


Take my life
Take all that I am
With all that I am I will love You
Take my heart
Take all that I have
Jesus how I adore You

Som jeg har fortalt har jeg nettopp vært på Colour Conference, og dette er en av låtene som ble brukt masse der. Hadde hørt den før jeg dro dit, men sammen med alt jeg opplevde fikk den et nytt liv. Den kom ganske fort kjempe nærme hjertet mitt, og har gått på repeat de siste dagene!

You reached out in love to show me life.. Mange ganger lever vi livet vårt. Vårt day to day life går sin gang, og vi har oppturer og nedturer. Midt i det rekker Gud ut en hånd full av kjærlighet for å vise hvilket liv vi kan ha i Han. Om det er en nedtur, velg å leve livet ditt i Han. Om det er n opptur, velg å leve livet ditt da også i Han!

Despite all my pride and foolish ways.. Noen ganger skjønner jeg ikke hvordan Gud holder ut med meg. Er rimlig håpløs i mine egne øyne til tider! Stolthet, valg som ikke er som de burde..det stopper ikke Gud. Det er ingen unnskyldning til å ikke jobbe med seg selv. Men samtidig hjelper dette meg å huske på at tross alt dette, rekker Han fortsatt ut sin kjærlighet!

And I find myself here on my knees again.. Igjen, igjen og igjen. Og igjen. I livets ulike epoker, kneler jeg ned. Det går ikke lenge uten at jeg kneler for Guds føtter. Rent praktisk går det ganske lenge mellom hver gang jeg gjør det. Men åndelig skjer det ofte. Jeg trenger det! Jeg trenger å knele fremfor Gud for å legge fra meg alt mitt eget, og si Gud jeg trenger Deg virkelig. Gud jeg vil ære Deg med alt jeg er og har.

Dette har jeg sagt før, men uansett hvilke situasjon jeg er i, om det er en topp eller en dal. Nothing compares to this love love love.. Det er ingenting som kan sammenliknes med Guds kjærlighet. Uansett hvor bra jeg har det, Guds kjærlighet er fortsatt mere! Den fortsetter å nå meg, den fortsetter og gjøre meg speechless. Forever I'm humbled by Your love..

Den delen av låta som rører mest ved meg er bridgen. Kunne skrevet om hver eneste setning, men det blir veldig langt. Så derfor velger jeg heller å bare skrive den en gang til. Så kan du lese den, synge den, og la det være en lovsang og bønn fra ditt hjerte..


Take my life
Take all that I am
With all that I am I will love You
Take my heart
Take all that I have
Jesus how I adore You

 
Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

Ingen kommentarer: