tirsdag 24. mai 2011

Ukens lovsang: Blessings


We pray for blessings, we pray for peace
Comfort for family, protection while we sleep
We pray for healing, for prosperity
We pray for Your mighty hand to ease our suffering

All the while You hear each spoken need
Yet love is way too much to give us lesser things

'Cause what if Your blessings come through raindrops
What if Your healing comes through tears?
What if a thousand sleepless nights
Are what it takes to know You're near?

What if trials of this life
Are Your mercies in disguise?


 
We pray for wisdom, Your voice to hear
We cry in anger when we cannot feel You near
We doubt Your goodness, we doubt Your love
As if every promise from Your Word is not enough

When friends betray us, when darkness seems to win

We know that pain reminds this heart
That this is not, this is not our home
It's not our home

'Cause what if Your blessings come through raindrops
What if Your healing comes through tears?
And what if a thousand sleepless nights
Are what it takes to know You're near?


What if my greatest disappointments
Or the aching of this life
Is the revealing of a greater thirst
This world can't satisfy?

And what if trials of this life
The rain, the storms, the hardest nights
Are Your mercies in disguise?


Siden jeg hørte denne sangen for en ukes tid siden, har den blitt spilt mange ganger om dagen. I det siste har jeg fått oppleve livets berg og dalbane igjen. Nei, jeg slipper ikke unna jeg heller. Og derfor ble denne sangen veldig hva jeg trengte. Rett og slett fordi den satt ord og toner til mye av det som foregår, og den er med og bygger en tro og et håp. Har lyst til å trekke frem alt! Men du får heller høre på den selv, så utdyper jeg noe av det.

We pray.. Er det kjent? Hvis vi er i en utfordrende periode er det ofte det vi gjør, vi ber om alt mulig. Vi ber om de tingene vi føler vi virkelig trenger midt i det vi står i. Selv vet jeg ikke alltid hva jeg trenger en gang, men jeg ber..og vi skal be! Jeg liker veldig godt måten denne sangen tar det videre, og sier at Gud hele tiden hører bønnene våre. Han gjør det- det er bare ikke alltid så lett å huske på. Og så hvordan den uttrykker at Guds kjærlighet er så stor at den gir oss ikke mindre enn det vi ber om.. yet love is way to much to give us lesser things..

Men.. Hva om alt det vi ber om, alle velsignelsene kommer på andre måter enn det vi ser for oss? Through raindrops..through tears.. Når jeg hørte det traff det noe i meg. Jeg VET at livet inneholder både utfordrende og enkle perioder. Og jeg vet at så lenge man holder fokus, så beveger man seg til neste topp. Og da vet jeg også at de tingene vi opplever i de periodene, som kan føles som både raindrops og tears, de er noe jeg må gjennom på vei til toppen. Og når man vet det, kommer de heller ikke til å klare å stoppe enn! What if..

What if trials of this life, are Your mercies in disguise.. Det er ikke alltid lett å se ting der og da. Det er ikke lett å se Guds mening med akkurat det som skjer, eller det man står i. Men her vet jeg også, av tidligere erfaring, at det ser man i ettertid. Det som kan føles som utfordringer nå, det er egentlig Guds nåde, i forkledning. Og når jeg kommer til toppen- da ser jeg det!

As if every promise of Your word is not enough! Vi (hvertfall jeg..) glemmer Guds løfter av og til! Jeg kan vite om de, men de når ikke inn! Her er det så viktig at vi, i de utfordrende periodene, bruker ekstra tid på å lese det vi trenger, og la Gud minne oss på det Han sier! 

På vei til neste topp..ikke klare å stoppe en.. Er det noe jeg bestemmer meg for, så er det å ikke bli stående der jeg er. Det gjelder i de enkle periodene, fordi jeg ikke vil leve i komfortsonen min. Men også i de utfordrende. Det er så lett å gro fast, men ikke gjør det! Den periodene der is not our home!

Is the revealing of a greater thirst this world can't satisfy? Dette er det siste jeg har lyst til å trekke frem. Utfordringer skjer ofte på veien til en ny topp, på vei til noe nytt som Gud har lagt foran deg. Og jeg vet at for min del så er det at jeg tar nye steg ofte et resultat av at jeg lengter etter noe mer. Det er noen ting kun Gud kan gjøre i meg, det er kun Han som kan fylle behovene. Og da velger jeg å godta at ting er litt utfordrende, for det er en del av det. Det er en del av å komme ett hakk nærmere, og få lengslen fylt av den eneste som kan fylle den!

Jeg aner ikke hvor du er akkurat nå, og hva som skjer i livet ditt. Men ta med deg denne sangen, og ikke la det som kan være utfordrende få være bare negativt. Prøv å se Guds velsignelser gjennom det, og ikke sett deg fast, det er ikke your home! Løft blikket! Jeg beveger meg fremover og oppover, er du med på det?


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

Ingen kommentarer: