søndag 15. mai 2011

Løft hendene, og the promises, til Gud!

Hvis du ikke har lest forrige innlegg allerede anbefaler jeg deg å gjøre det, for å skjønne meningen i dette..

I forrige innlegg skrev jeg om Gods promises, og hvordan vi ofte går og venter på de. Mens det vi trenger å innse, er at Guds løfter handler ikke om selve løftene, men om Gud! I etterkant sessionen der jeg hørte denne talen brukte vi litt tid i lovsang, der vi gjorde noe som var veldig bra. Jeg elsker når de drar det som blir talt om videre inn i lovsang, fordi da når det noe i dypet av meg på en ny måte!

Noe jeg ofte gjør i lovsang er å løfte hendene. Av flere grunner egentlig.. Jeg møter en Gud som står med armene åpne, og da blir en naturlig respons å løfte de mot Han. Jeg ønsker å peke på Gud. Jeg ønsker å løfte fokus på Gud. Det er med å lede andre inn i tilbedelse. Og denne dagen fikk jeg en ny opplevelse av det å løfte hendene..

Foto: Silje Elida Kapstad

Judah hadde nettopp talt om Gods promises, og da satt jeg underveis og tenkte på the promises Gud har gitt meg, de som kanskje ofte tar mye oppmerksomhet. Da vi skulle inn i lovsang sa han at vi skulle løfte hendene (noe jeg mest sannsynlig ville gjort uansett..), men vi skulle noe mer.

Hånda mi, som jeg løftet,
var et tegn på the promise jeg tenkte på!

Og det var helt fantastisk! Jeg fikk løfte the promise (i mitt tilfelle 2 hender, så det betyr 2 promises..) opp mot Gud i lovsangen, samtidig som vi sang "Take my life, take all that I am. With all that I am I will love You.." (Se "Ukens lovsang" denne uken..)

Skjønner du greia? Jeg løftet hendene, og løftet samtidig the promises jeg ofte gir mye fokus opp til Gud. Fordi det handler ikke om the promise, det handler om Gud! Og da var det en veldig bra måte å minne meg selv på det, og gi the promises til Gud. Det er Han det handler om, da trenger ikke jeg klandre meg fast til det. Og i lovsang er det også Gud det handler om, han får alt fokus!

Ha dette med deg i tankene og handlingene dine fremover. Når du lovsynger, løft hendene dine til Gud, og løft "Gods promises" fremfor Han. Tro meg, det gjør noe med deg, på en positiv måte. Det minner deg på at til syvende og siste handler alt om Gud, og å få løfte det fremfor Han gjør at fokus kommer på rett plass!

Gotta tell you - jeg elsker måten lovsang virkelig når meg,
hjelper meg å forstå det Gud gjør og prøver å si meg,
og gang på gang viser meg hvem det handler om!
Igjen..har ikke ord!

Ha en god søndag kjære deg!

Ingen kommentarer: