lørdag 7. mai 2011

Colour Conference

Hei dere!

Hvis du har lest bloggen min en liten stund vet du at jeg vanligvis ikke skriver "i dag har jeg gjort det og det.." Men nå skal jeg faktisk gjøre det. Rett og slett fordi jeg må fortelle hva jeg har fått være en del av de siste dagene, og ut i fra det kommer det nok mange andre tanker.

For ca 1 mnd siden satt jeg og drømte om å få dra på Colour your world womens conference. Dette er en kvinnekonferanse arrangert av Hillsong, og blir blant annet holdt i London. Etter å ha sett litt på det fant jeg ut at jeg ikke hadde penger til det, og sa helt enkelt: Gud, hvis du vil jeg skal dra får du fikse det for meg. Et par dager senere snakket jeg med ei veldig god venninne fra London. Og hun sa til meg "jeg har bestemt meg for å spandere konferansen på 3 personer. Har bare funnet 2 så langt, og vil gjerne at du skal være den siste.." Ja, det er sant. Et par dager etter jeg sa det til Gud, så la han den rett og slett i hendene på meg. Og jeg er veldig takknemlig, og veldig velsignet!Så nå har jeg vært i London (som er helt fantastisk) siden onsdag. Jeg er overwhelmed over hva Gud har gjort med meg de siste dagene. Jeg klarer faktisk ikke sette ord på det, men han har forandret noe i livet mitt. Ting som skjedde for 4 år siden har han hatt brakt meg hit for å minne meg på, og møte meg i. Jeg sto på siste møtet i dag, med armene løftet, og tårene rant. Jeg var en av mange tusen jenter og damer (vet ikke hvilke kategori jeg går under, jeg blir fortsatt litt satt ut hvis jeg står i kø på butikken, og en mamma sier til ungen sin..nei, hun dama var før oss i køen..) Likevel, la Gud det til rette, og så meg, lille meg, midt i den store mengden. Og bare det å gå ut derfra i kveld, og alle jentene ble møtt med å få en rose, gjorde noe med meg.. (Haha, vi jenter er rare..men det var virkelig helt fantastisk!)

Jeg har opplevd masse som jeg vil dele etterhvert, innenfor lovsang. But for now, skal jeg bare lene meg tilbake, og tenke over hva jeg har opplevd. Takknemlig, speechless og veldig rørt over en Gud som virkelig holder min verden i sine hender, og vet akkurat hva jeg trenger.1 kommentar:

May Hilde sa...

Takk for at du deler! Gud er virkelig amazing!!! Det er så deilig når han berører hjerte, sånn litt ekstra. Og for et bønnesvar! Loud and clear! Ikke noe tvil om at du skulle dit iallefall! Gleder meg til å høre mer om det du har på hjertet. Ha en fin natt i Jesu navn :)