tirsdag 19. april 2011

Ukens lovsang: Så dyp en kjærlighet

Impuls

Jeg har en far, en far ulik alle andre
en som kjente meg før dagen jeg ble til
Han ser til meg, om mitt liv er fylt av glede
eller om jeg strever for å helt forstå

Så dyp en kjærlighet en fars hengivenhet, utstilt på et kors
så gjennomtrengende og livsforvandlende din omsorg er for meg
Du er min far og jeg er ditt barn

Jeg kommer med mine nederlag og seire
Med mitt jag for selvbehag i dette liv
Jeg legger ned alt jeg er i dine hender
her vet jeg at du vil være god mot meg

Gud jeg faller ned
Gud jeg faller ned
I dine armer

Dette er ikke en ny låt, men den har gått på repeat den siste tiden. Den er helt fantastisk!

Om mitt liv er fylt av glede, eller om jeg strever for å helt forstå.. Jeg kan si det gang på gang..livet er en berg og dalbane. Men det forandrer ikke hvem Gud er, og det trenger ikke påvirke livet ditt i lovsang! Noen ganger er livet en dans på roser, og jeg føler jeg svever. Gud er den samme! Andre ganger er alt vanskelig. Jeg vrir hodet til jeg blir gal, for å prøve å forstå hvorfor alt skjer. Så vet jeg samtidig at Gud er den samme, uansett!

Så dyp en kjærlighet.. Jeg skjønner fortsatt ikke Guds kjærlighet. Jeg opplever mer og mer av den dag for dag, og er SÅ takknemlig for den uendelige, perfekte kjærligheten. Men jeg forstår den fortsatt ikke fullt ut, og det tror jeg ikke jeg kommer til å gjøre heller. Den er dyp- og når vi tror vi har nådd "bunnen" er den enda dypere- og vi ser enda mer av hvor uendelig og perfekt den er! 

Hvis jeg går gjennom en utfordrende periode tar de tingene ofte mye av både tanker og følelser. Mitt i det kan jeg oppleve Guds kjærlighet. Guds kjærlighet som ikke gir seg, og ikke lar de tingene få ta alt av tanker og følelser. Så gjennomtrengende! Når Guds kjærlighet får slippe til er den da også med på å hjelpe meg gjennom disse tingene..livsforvandlende!

Jeg kommer med mine nederlag og seire.. Det er ikke alt vi får til som vi skulle ønske, og jeg har lært meg å legge det også fremfor Gud. Like viktig er det å legge våre seire fremfor Gud! Når ting går bra- legg det også fremfor Gud og ikke la det ta fokus bort fra Gud. Det vi gjør, gjør vi i Gud! Det er Han som skal ha æren!

Det er noe ved oss mennesker.. Vi har ofte mye fokus på oss selv, vi ønsker å bli bekreftet, vi ønsker å bli elsket, vi ønsker å vite at vi får ting til. Og det trenger ikke være negativt, det er helt normalt. Vi har et jag etter selvbehag. Jeg tror det er viktig å legge det også fremfor Gud..med mitt jag for selvbehag i dette liv. Vi må skifte fokus fra et jag etter selvbehag, til å leve livet vårt for Gud og for andre. Vi trenger å bli bekreftet, elsket, og vite at vi klarer ting. Men finn disse tingene i Gud!

Jeg vet ikke hva det er, men det likevel synes jeg det er helt fantastisk å synge delen Gud jeg faller ned i Dine armer! Kanskje det er fordi jeg vet at om jeg faller ned i Guds armer blir jeg tatt imot uansett?

Jeg faller ned i Dine armer..
 

3 kommentarer:

Guro sa...

Den sangen er helt fantastisk!!
Ha en fortsatt fin påske Ida :)

May Hilde sa...

Jeg elsker også denne sangen, jeg synger i lovsangsteam og jeg kjenner alltid at jeg blir berørt når jeg synger: Gud jeg faller ned i dine armer. Uansett og det er på øvelse eller når vi synger på lovsangskvelder berør den meg! Fantastisk fin sang, som sier så utrolig mye om Gud! Takk for at du deler sanger og tanker rundt :) God påske! :)

A worshipping heart sa...

Guro: Takk, du også :)

May Hilde: har svart på bloggen din :)