tirsdag 5. april 2011

Ukens lovsang: How great is our God

Chris Tomlin

The splendor of a king
Clothed in majesty
Let all the earth rejoice
All the earth rejoice

He wraps himself in light
And darkness tries to hide
And trembles at His voice
Trembles at His voice

How great is our God
Sing with me how great is our God
All will see how great,
How great is our God

Age to age He stands
And time is in His hands
Beginning and the end
Beginning and the end

The Godhead Three in one
Father, Spirit ,Son
The Lion and the Lamb,
The Lion and the Lamb

Name above all names
Worthy all our praise
My heart will sing
How great is our God

For en mektig lovsang! Noen ganger går det litt opp for meg hvor stor, mektig og fantastisk Gud er. Denne låta hjelper meg å bli minnet på det.

Clothed in majesty.. tenk på det da..oversetter du det ord for ord høres det litt rart ut, men tenk heller sammenhengen. Det sier bare litt om hvor mektig Gud er. Ikke på en negativ måte, på en god, positiv og trygg måte. Majestet!

He wraps Himself in light.. Når man bor i byen er det som regel alltid noe lys rundt en. Men tar man en tur på fjellet, eller en plass som ligger litt mer øde, da blir mørket straks mye mer synlig. Noen ganger føler man seg litt omringet av mørket. Men Gud er omringet av lyset! Han er pakket inn i lys! Og det lyset bringer Han med seg, ergo: vi bringer det med oss!

Age to age He stands.. Gjennom hver generasjen, gjennom hver tidsepoke- blir Gud stående. Den samme Gud som dine besteforeldre kanskje løftet hendene sine mot, den samme Gud løfter du dine hender mot i dag. Han endrer seg ikke. Og som jeg har skrevet før..Time is in His hands..

My heart will sing how great is our God! Et lovsyngende hjerte..et hjerte som lovsynger.. Når jeg synger kommer det ofte ut i form av ord og toner. Men det er hjertet mitt som uttrykker disse tingene. Det er hjertet mitt som lovsynger. Og det er DET som er lengslen min: at hjertet mitt skal lovsynge. At det aldri skal bli tomme ord, eller tom sang- men et hjerte som uttrykker hvor stor vår Gud er!

Uansett hva jeg skriver nå blir ord fattige. Ord kan ikke beskrive hvor stor Gud er. Men bruk denne låta om du kan, og la den hjelpe deg å få noen glimt av hvor stor Gud er. Og be om at gud skal vise deg det. For Han er virkelig stor, mektig, majestet!

How great is our God!


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

3 kommentarer:

Nenna sa...

Flott blogg du har Ida :) Gud er virkelig god! :)

Victoria sa...

Hei! Takk for fin kommentar. Har du vært i Agape altså? Har gått litt på møter der siste halvåret :) Synes det er så fint å lese bloggen din, og se hvordan du forstår ordene bak sangen. Hold fast på det du har fått i Jesus! :)

A worshipping heart sa...

Stemmer, jeg var i Agape. Kanskje vi var der samtidig! Var en helg hos Trine og Adrian som er lovsangsledere der :) Tusen takk- og i like måde! God søndag :)