lørdag 30. april 2011

Ord som ikke finnes..

Noen ganger prøver jeg å finne ord som ikke finnes..ord for å beskrive hva lovsang betyr for meg, og hva det kan bety for deg! For det- kjære deg, er ikke lett å beskrive!

Når jeg lovsynger skjer det ett eller anna spesielt. Det er alltid i lovsang jeg har følt jeg har fått kontakt med Gud, mye fordi hjertet mitt kan uttrykke seg uten å måtte sette ord på alt. Og det er en helt egen greie- som betyr SÅ mye for meg og livet mitt. Jeg vet hva det gjør med meg, og jeg vet hva det gjør med forholdet mitt til Gud. Den tryggheten, kjærligheten, godheten, nærheten og gleden jeg føler i lovsang skulle jeg ønske jeg kunne beskrive akkurat sånn det føles. For tro meg- da ville de fleste lovsunget dagen lang! Men ord blir fattige..ord kan ikke beskrive det..


Bildet er lånt fra google.no

Er en lovsang som sier "det er helt umulig å beskrive hvem Du er med bare ord.." Og det er sant! Det er faktisk umulig å beskrive det. Jeg kan prøve så godt jeg kan, og skrive så mange blogginnlegg jeg vil, men til syvende og sist må det oppleves og erfares.

Hjertet mitt bak denne bloggen er å dele litt om hva lovsang er, hva det kan gjøre med deg, det at det er så mye mer enn bare ord og toner, og ut i fra det inspirere til å ha et lovsyngende hjerte. Men om ikke du opplever og erfarer å møte Gud i lovsangen selv tror jeg desverre ikke det jeg skriver kan hjelpe så veldig. I lengden er det kun de personlige møtene med Gud som holder.

Bønnen min er at jeg kan være med å inspirere. Og bønnen min er også for deg at du skal få de møtene med Gud gjennom lovsang. De møtene som jeg vet forandrer mitt liv, og gjør at jeg søker enda mer av hvem Gud er. De møtene som gjør at jeg i skrivende stund har et hjerte som skriker etter å finne på et ord som beskriver det, fordi jeg vil alle skal oppleve det! Velg å søke etter det! Velg å si til Gud: nå forventer jeg at du kommer og møter meg når jeg løfter blikket og lovsynger deg. Åpne opp for et hjertemøte med Gud i lovsangen, så vil du se du også..

..at ord blir fattige!

Ha en god helg alle sammen

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har en helt fantastisk blogg og den inspirerer meg masse. Jeg har endelig, i en alder av 20, funnet Gud og jeg kan virkelig ikke beskrive den gleden jeg føler. Jeg er innom bloggen din daglig og den inspierer meg til å ta med meg Gud i hverdagen. Tusen takk for at du skriver!

A worshipping heart sa...

Hei anonym!

Tusen takk for oppmuntrende kommentar! Jeg er glad det lille jeg skriver kan inspirere. Ta med deg det du kan, og gjør det til ditt eget, i hverdagslivet ditt med Gud :)

Ha en fin uke videre!

Klem, Ida