lørdag 9. april 2011

LEV drømmen din!

Er du klar for en ny "drømme-helg"?

Vi skal drømme større. Vi skal drømme drømmer som går langt forbi de vi klarer i egen styrke. Vi skal hele tiden ta steg fremover, og vi skal ikke bli komfortable der vi er.
Men husker du å se verdien av de drømmene du lever?
Husker du å være takknemlig for det du opplever, og de stegene du har tatt?
Husker du å leve drømmen din?

For noen dager siden leste jeg gjennom noen ting jeg har skrevet for en stund siden, drømmer jeg har hatt og har. Og innså på nytt at mange av de lever jeg midt oppi. De drømmene som var alt for store- jeg lever de. Samtidig som jeg lever disse drømmene tar jeg nye steg, og går mot nye drømmer. I boka jeg leser om dagen sto det litt om dette. Før vi jager videre mot det neste steget er det SÅ viktig å se på hva de drømmene vi lever faktisk gjør med oss. Se tilbake på de stegene vi har tatt, og hva vi kan lære. Se verdien av det vi står i akkurat nå. Være takknemlig..


..så jeg satt meg ned og skrev. Skrev rett og slett en liste over hva perioden opp mot de drømmene har gjort med meg. Hva jeg har lært, hvordan jeg har utviklet meg, og hva jeg har fått være en del av. Mens jeg skrev ble jeg bare mer og mer satt ut. For Gud har gjort mer i meg enn jeg hadde trodd! De små stegene som vi tar hver dag, de gjør mer med oss enn vi aner! Og de er sykt nødvendige. Jeg innså også hvordan ting har blitt lagt til rette, og hvordan Gud holds my world in His hands.

Det er helg- og vi har litt ekstra tid. Så da blir utfordringen: sett deg ned og se på livet du lever, og drømmene du lever. Se på hva du får være med på, hvilke steg du får ta, og tillat deg selv å være takknemlig! På den måten haster du ikke bare videre mot den neste drømmen, men får maksimalt ut av den perioden du er i. Og..

..tillat deg selv å leve drømmen din!


Ingen kommentarer: