torsdag 28. april 2011

Legg det i hjertet ditt..

..og grunn på det!

Jeg får litt julefeeling av akkurat den setningen der skal jeg innrømme, er ikke juleevangeliet jeg har tenkt å dra frem nå. Men denne setningen har gjort noe med meg flere ganger. Første gang for en god stund siden da jeg snakket med en kamerat. Det var noen som profeterte over livet mitt, og jeg skjønte det ikke helt. Da sa han: legg det i hjertet ditt!

Jeg leste juleevangeliet for en stund siden, og der kom det igjen.. Maria hadde nettopp fått høre at hun skulle bli mamma, og ikke til hvem som helst. Det er litt av en nyhet å få det! Hva gjorde hun? Hun la det i hjertet sitt, og grunnet på det!

Det var for ikke lenge siden ei i Ungfila som kom og sa noe til meg, et bilde hun fikk. Der og da skjønte jeg det ikke helt, men jeg sa til henne "Takk for at du sa det, jeg legger det i hjertet mitt.." Og det gjorde jeg. Noen dager senere hadde jeg en opplevelse der jeg var med og ledet lovsang, og trengte akkurat det hun hadde sagt til meg. Tenk om jeg hadde forkastet det bare fordi det ikke traff meg der og da? Jeg la det i hjertet mitt!

Jeg har hatt SÅ mange opplevelser i lovsangssettinger, i forhold til drømmene mine, i forhold til andre omstendigheter, der jeg blir minnet på noe som har blitt sagt for en stund tilbake. Noe jeg har fått høre som jeg ikke har skjønt der og da, men plutselig gir det mening. Og det er så viktig å ta vare på de tingene! Vi er som mennesker generelt dårlig på å ta imot komplimenter..venn deg til å si takk, jeg legger det i hjertet mitt. Vi må fylle oss med de tingene, de positive, oppbyggende tingene!

Gud har et helt annet perspektiv på ting enn oss, og Han er kjempe flink på å forberede oss på det som kommer. Han visste at jeg kom til å trenge det hun sa til meg! Det er ikke alt som gir mening der og da, men ikke forkast det. De tingene har gjort masse med meg som lovsanger, og i livet jeg lever! Når jeg lovsynger møter jeg Gud hjerte til hjerte, og da får han røre ved, og vekke til live, de tingene jeg har lagt der!

Så da vet du hva du skal nå? Bestemme deg for å ta vare på det som blir sagt til deg (så lenge det er noe positivt og oppbyggende), og tankene som Gud gir deg. De kan bety kjempe masse i tiden du har foran deg..

..la han skrive det på hjertet ditt!

1 kommentar:

Nenna sa...

Fint skrevet :) Det er veldig viktig å ta vare på de positive og oppbyggende tingene folk sier til deg.. :) <3