tirsdag 22. mars 2011

Ukens lovsang: Your love never fails

Jesus Culture

Nothing can separate
Even if I ran away
Your love never fails

I know I still make mistakes
But You have new mercy for me everyday
Your love never fails

You stay the same through the ages
Your love never changes
There may be pain in the night but joy comes in the morning
And when the oceans rage
I don't have to be afraid
Because I know that You love me
Your love never fails


The wind is strong and the water's deep
But I'm not alone in these open seas
Cause Your love never fails


The chasm is far too wide
I never thought I'd reach the other side
But Your love never fails

You make all things work together for my good


Igjen, en fantastisk lovsang av Jesus Culture. Den er "upbeat", og jeg liker det! Men mange ganger når vi gjør upbeat låter får vi ikke med oss like mye av teksten, den stikker ikke så dypt på en måte. Derfor- se på teksten! Så kommer jeg til å trekke frem noen ting. Mye av hjertet av låta er i "Guds kjærlighet". Ta en titt på serien jeg skrev om det, om du ikke har lest det allerede (eller trenger å bli minnet på det).

Noen ganger prøver du kanskje å stikke av fra Guds kjærlighet. Ikke at du fysisk løper, men du prøver å trekke deg unna. Det kan handle om at du ikke føler deg verdig, eller har opplevd noe du synes er vanskelig..even if I ran away- Your love never fails! Det kan ikke skille deg fra Guds kjærlighet, Han holder like godt fast!

You have new mercy for me everyday! Vi tar valg som ikke alltid er som de burde. Vi gjør feil. Og her synger vi det enkelt og greit. Selv om vi vet vi gjør feil (selvfølgelig, vi bør prøve å unngå det) så er Guds nåde ny hver dag. Den går ikke tom- husk på det!

There may be pain in the night, but joy comes is the morning! Ok, rekk en hånd i været om du har ligget i senga på kvelden og synes alt er helt forferdelig, felt en tåre eller 87, og ikke klart å få orden på tankene. Så har du våknet neste dag og tenkt "hvorfor lagde jeg så stor greie ut av det i går, det er jo egentlig ikke så ille?" (Jeg har to hender i været nå..) Vi går gjennom utfordrende ting (det trenger ikke nødvendigvis skje på kvelden,) men vi må huske på å ikke sette oss fast i det. Proklamer at joy comes in the morning! Proklamer at Gud er Gud over de vanskelige tingene! For det er sant: joy comes in the morning- du kommer til neste topp! Noen ganger føles det som det tar litt ekstra lang tid å komme dit, men du kommer frem!

And when the oceans rage..det gjør de rett som det er. Tanker, utfrodringer, stress i hverdagen. Husker du barnesangen "når det stormer"?? "Han er sterk, og jeg er svak, hjelper meg å ta nye tak.." Det sang jeg om og om igjen som barn, og nå skjønner jeg mere hva det betyr. Selv om det stormer- så står vi grunnfast i Guds kjærlighet. Der vi er svake viser Han sin styrke. I don't have to be afraid, because I know that You love me!

You make all things work together for my good! Denne linja synes jeg er helt fantastisk! Jeg skrev forrige uke om at Gud åpner og lukker dører.. Gud legger til ting rett for at det skal være best for deg. Som jeg skrev, han åpner dører for at alt skal legge seg til rett. Det er ikke alltid vi ser det. Men om du åpner øynene dine komme du til å se at Gud åpner dører. Og begynn å proklamere det, gjør det til sannheter i livet ditt..

..You make all things work together for my good!3 kommentarer:

Stine sa...

Fantastisk lovsang :)
En av mine favoritter!

Victoria sa...

Så flott! Elsker den sangen, den sier så mye med så få ord! :) For det er jo bare helt utrolig med Gud Fars kjærlighet, som aldri tar slutt. Uansett hvor langt borte, så elsker han hver enkelt! Tror nok du har en oppmuntringsgave, jeg ble iallefall gla av dette innlegget :)

A worshipping heart sa...

Stine: Vet, den er helt fantastisk!

Victoria: sjekk bloggen din :)