tirsdag 8. mars 2011

Ukens lovsang: One thing

Hillsong

One thing I desire
One thing I seek
To gaze upon Your beauty
Your Majesty

God of my salvation
Lifter of my head
Teach me how to live O Lord
In Your righteousness

So I pray to You
So I pray to You

Lord Your name is higher than the heavens
Lord Your name is higher than all created things
Higher than hope, higher than dreams
The Name of the Lord

In the day of trouble You cover me
In the secret place of refuge
Lord I will sing

I will seek Your face
Call upon Your name, Jesus
All I want is You
Jesus, Jesus

Salme 27:4 har lenge vært et bibelvers som ligger veldig nært hjertet mitt, og jeg har helt sikkert nevnt det flere ganger. I alt jeg er, og alt jeg gjør, er det EN ting jeg lengter etter- og det er å komme nærmere Gud, se mer av Han og komme enda tettere på Hans hjerte. Denne lovsangen..ER salme 27:4. Den er inspirert av det bibelverset, og jeg synes den er helt fantastisk! Igjen, jeg trekker ut noen få ting.

One thing I desire, one thing I seek.. Jeg skrev det i avsnittet over, og står fortsatt for det. Det er EN ting jeg lengter etter. Og å få synge det gjør at det treffer meg enda mer.

Jeg (og alle andre) går gjennom ting som er litt mer utfordrende til tider. Og der har jeg erfart gang på gang at om jeg løfter blikket, så blir de utfordrende tingene litt mindre. Der hjelper Gud meg..lifter of my head..

Higher than hope, higher than dreams.. Oi, fikk dere bakoversveis når jeg dro frem det med drømmer? Hehe.. Men det er så sant! Guds navn er faktisk høyere enn de drømmene vi har! Det betyr flere ting. Det betyr at vi kan klare det, sammen med Han. Og enda viktigere: Det betyr at det er ikke selve drømmen som er målet, men måten den tar oss videre på den veien Gud har for oss!

In the secret place of refuge, Lord I will sing. Vet du hva the secret place of refuge er? Det er det jeg har snakket om masse i det siste, de øyeblikkene der det er bare deg og Gud. Den tiden og plassen du setter av til å kun søke Gud, guard your heart.. Igjen, det er der det starter kjære deg!

I will seek Your face.. Vi har så fort for å komme til Gud med alt mulig av spørsmål, bønneemner, takkeemner og tanker. Og det skal vi! Men noen ganger trenger vi å komme og bare være stille. Bare søke Guds ansikt. Søke Gud for den han er, ikke det Han gjør! Og da kan jeg si med hele meg..

..All I want is You!Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

Ingen kommentarer: