tirsdag 1. mars 2011

Ukens lovsang: I need You more

Bethel Live

I need You more, more than yesterday
I need You more, more than words can say
I need You more, than ever before
I need You Lord, I need You Lord

More than the air I breathe
More than the song I sing
More than the next hearbeat
More than anything
Lord as time goes by, I'll be by Your side
Cause I never want to go back to my old life

We give You the highest praise

Noen ganger, noen perioder, trenger jeg Gud litt ekstra. Det trenger ikke være noen store kriser som har skjedd i det hele tatt, og jeg trenger Han alltid. Men noen ganger merkes det ekstra godt. Spesielt da er denne lovsangen helt fantastisk!

I need You more, more than yesterday.. Livets berg og dalbaner overrasker meg stadig (eller egentlig har jeg sluttet å bli overrasket,) og det er ikke alltid så mye som skal til før en dag plutselig blir veldig utfordrende. Dagen i forveien kan ha vært helt fantastisk, det handler ikke om det. Men da er det så viktig å kunne si til Gud at jeg trenger deg, selv om jeg etter gårsdagen å dømme burde ha det veldig bra nå. Si det til Han. Si at du trenger Han, og på den måten løfter du blikket opp, forbi det som gjør dagen utfordrende, og videre til den neste høyden!

Jeg klarer ikke alltid sette ord på hvordan og hvorfor jeg trenger Gud litt ekstra.. More than words can say.. Men jeg tror Gud vet det. Han ser hva vi går igjennom, og han ser alle tankene og følelsene som surrer rundt. Han ser det som er utfordrende (og Han er fortsatt Gud, uansett omstendigheter- husk det!) Det betyr at det gjør ikke noe om du ikke klarer å sette ord på alt, du trenger ikke stresse med det. Igjen, si til Gud at du trenger Han, og la Han komme på den måten han gjør.

More than the song I sing.. Det jeg gjør, og det jeg synger, blir ingenting uten Gud. Sangen min er ikke det som dekker lengslen min, og det som tar meg til neste høyde. Sangen er et middel for å uttrykke det til Gud, for å synge ut sannheter om hvem Gud er og hva Han gjør. Men uten Gud er ikke sangen noe. Jeg trenger sangen for å klare å uttrykke meg, men jeg trenger Gud mer..

Det er en enkel sang, men likevel så god! Du har lov til å si til Gud at du trenger Han! Det er helt normalt å gå gjennom noen perioder og dager som er litt utfordrende. Vi liker kanskje ikke alltid å snakke om det, fordi vi har en stolthetsgreie å ta vare på (kunne vi bare bli kvitt den!) Men spør noen du kjenner, så vil du fort se at det stemmer. Igjen- si til Gud at du trenger Han, og på den måten ikke fokusere på det som er vanskelig. Vær åpen for at Han skal hjelpe deg (for det kommer han til å gjøre) på sin måte og til sin tid. Så kan du samtidig få proklamere ut.. Lord as time goes by, I'll be by Your side!

Når jeg synger denne sangen er det en hjelp til å løfte blikket. Det som er utfordrende blir ikke like utfordrende når Gud får oppmerksomheten, og får lov til å minne meg på Hans sannheter, og vise meg sin kjærlighet. Fortsett å lovsynge og gi Han ære. Han er fortsatt like verdig!

We give You the highest praise! 

Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

Ingen kommentarer: