torsdag 10. mars 2011

Step up and take Your place!

Dette har du helt sikkert hørt før, men jeg sier det likevel, to make sure we're on the same page.. Det er ikke bygningen som er menigheten- det er deg og meg! En gang til..det er VI som er Guds menighet. Og vi er kalt til å bygge Guds menighet. Les Efeserne 4. Vet du hva det betyr? Det betyr at det kallet du har over ditt liv, om det er å lede lovsang, være forbeder, stå i kafe eller å vaske- du må ta det på alvor. For du utgjør en forskjell!

For noen uker siden holdt jeg et lovsangsseminar på sørlandet for en god gjeng. Ei av de som var der fortalte hvordan hun hadde bestemt seg for å bli med å bygge lovsangsarbeidet- for det trengtes! Og hjertet hennes var i lovsang. Jeg synes det var helt fantastisk å høre- jeg digger det hun gjorde der! Vi må skjønne at vi faktisk er viktige, og er kalt til å bygge Guds menighet! Og da må du ta ansvar..

Årh- dette høre slitsomt ut Ida, det blir akkurat som en jobb.. Nei. Ikke se på det som en jobb, la det være et resultat av det hjertet ditt lengter etter! Og være commited i det du gjør.

Hva betyr det?

Det betyr at du er trofast..

Det betyr at du prioriterer øvelser og samlinger..

Det betyr at du tar ansvar for din egen tid med Gud..

Det betyr at du blir ikke hjemme og ser film i stede for å gå på møte..

Selvfølgelig- ting skjer! Og jeg har full forståelse for at noen ganger krasjer alt som skjer. Men minn deg selv på at du er viktig, for du er med og bygger noe. Om du er trofast i de små tingene, vil Gud legge større ting fremfor deg. Han ser etter hjertet ditt, og trofastheten din.

Skal jeg bli en Marta i stede for en Maria? Nei. Vær en Maria, og ha hovedfokus på å søke Guds nærvær. Men bestem deg for at du også skal være trofast i det du bygger.

Og..FOR en ære det er å få være med å bygge Guds menighet! For et privilegium. Jeg blir rett som det er satt ut av det. Jeg får lede mennesker i lovsang, fremfor Guds trone. Og det handler ikke om hva jeg får til. Det handler om at jeg er trofast i det jeg gjør, og har en lengsel etter mer av Gud, og å se mennesker møte Gud hjerte til hjerte gjennom lovsangen. And I've gotta tell you.. I love my life! Det er helt fantastisk få være en del av noe større, selv om det betyr å ta noen bestemmelser på å være trofast, og kanskje gjøre det lille ekstra. Det er en velsignelse, jeg lever et velsignet liv!

Husk på dette:
Du er en del av noe større, og du har en viktig rolle! Stor eller liten menighet- du utgjør en forskjell. Og derfor må du ta kallet ditt på alvor. Bestem deg for at løgntanker om at ikke du trengs ikke skal trenge inn, og bestem deg for å

step up and take your place :)


1 kommentar:

Flora sa...

du inspirerer, Ida!!! :)