torsdag 17. mars 2011

Dører som åpnes..og lukkes..

Har nevnt det før, men jeg jobber som personlig trener. I studio hører vi på vår kjære SATS radio hele dagen. Og jeg kan love deg..en dag eller noen timer på jobb, så har du hørt de sammen låtene ganske mange ganger! Så jeg tar meg selv i å gå og synge med rett som det er. En av låtene som kommer ganske ofte er "Firework" av Katy Perry, som jeg skal innrømme er ganske fengende. Slapp av, jeg kommer ikke til å velge den som "Ukens lovsang"! Men..jeg la merke til noe i teksten en dag.

Maybe the reason why all the doors are closed,
so you can open one that leads you to the perfect road..

Du kan være enig eller ikke, men den setningen der kunne vært bibelsk! Ofte ser vi kun på ting som hindrer oss. Vi fokuserer på det vi ikke får til, det vi ikke har råd til, det vi har lyst til, men tiden strekker ikke til. Tror du kanskje det er en grunn til at vi ikke ender opp med å gjøre alt vi har lyst til, eller føler er riktig der og da? Det tror jeg..

Vi har et hav av muligheter rundt oss, og vi tar valg hver dag. Noen valg større enn andre, men vi velger. Noen ganger kan det føles som alt jobber i mot meg. Det jeg tror er riktig, det jeg føler er riktig, er tydeligvis ikke det. Det kan være kjempe vanskelig å innse der og da, men så ser man i ettertid..det var en grunn for at den døren ble lukket. Jeg tror det er fordi vi skal få åpne en dør som leder oss inn på akkurat den veien Gud har for oss, og den planen Han har for oss.Bildet er lånt fra google.no

En bønn jeg ofte ber lyder "Gud, jeg ber om at du skal åpne og lukke dører for meg.." Og vet du hva? Da gjør han det. De dørene som lukkes kan føles kjempe vanskelige. Men samtidig åpner Han også dører. Jeg har fått oppleve det veldig i det siste, og det er helt fantastisk! Jeg får blant annet skrive om lovsang i nettavisen Sorthvit- Gud åpnet den døren! Jeg får mulighet til å dra på en konferanse i Hillsong London i mai, som jeg trodde jeg ikke fikk til. (Og er helt satt ut og veldig takknemlig!!) Man merker når det er en dør Gud åpner. Man merker når alt legger seg på plass,og man får en mulighet til å gjøre noe som virkelig ligger en på hjertet, og som er en del av Guds plan.

Vi må begynne å se de dørene Gud åpner. Ikke bare de som lukkes, og de som føles vanskelig. Har det nettopp blitt lukket en dør? Husk på at da er det for at du heller skal få åpne den som leder deg inn på Guds perfekte vei!

Begynn å be den bønnen, og begynn å se de dørene som åpner seg. Du kommer til å bli overrasket, og du kommer til å oppleve at du får ta nye steg, ut i nytt terreng!

So you can open one that leads you to the perfect road..2 kommentarer:

Flora sa...

JA!

Stine Wikanes Hansen sa...

LOVE IT!!