onsdag 9. mars 2011

Artikler i nettavisen "Sorthvit"

Jeg er så heldig og priveligert at jeg får skrive om lovsang i nettavisen Sorthvit! Det er ganske sprøtt når jeg tenker over det.. Til og med jeg- som holdt på å ende opp på karakteren 3 i norsk på videregående, og for en stund siden droppet å si høyt alle tankene mine fordi jeg følte jeg ikke klarte sette de riktige ordene på de- kan skrive artikler! Gud åpner dører- og viser at alt er mulig med han! Og jeg er takknemlig for at det ikke er vi som skal prestere noe som helst, og Gud ser hjertet vårt i det vi gjør..et hjerte som lengter etter mer av Ham..

Den første ble publisert i dag, med overskriften "Hva er lovsang?" Det kommer en ny om noen uker, og jeg kommer til å skrive om temaer som "er jeg verdig å lovsynge", "kraften i lovsang", "uttrykk", "tilbe i Ånd og sannhet", "søke Guds ansikt"..

Den første artikkelen kan du lese ved å trykke HER. Så da er det bare å ta turen innom og lese, og følge med videre. 

Ha en god dag alle sammen!

Ingen kommentarer: