lørdag 12. februar 2011

Your love never runs down on me

Dette innlegget er en del av en serie om "Guds kjærlighet". Anbefaler deg å lese de forrige innleggene om du ikke allerede har gjort det: Your love never fails.. Your love never gives up..

One thing remains

Your love never fails
Never gives up
Never runs down on me

On and on and on and on it goes!

Da tanken om å skrive om Guds kjærlighet dukket opp, var det også denne sangen som dukket opp, og da de forskjellige sannhetene om Guds kjærlighet. Hver setning fikk en betydning, men den jeg har tenkt å skrive om i dag ble plutselig litt vrien å forklare. "Never runs down on me.." Når jeg synger denne setningen oversetter jeg den inni meg til "går aldri tom.." Jeg vet ikke om det er noe du klarer å relatere deg til, eller er helt enig i. Men er sånn jeg har oversatt det.

Så hva vil det si at Guds kjærlighet aldri går tom?

Nå kommer jeg bare til å skrive noen sannheter om hva det betyr. Så da blir oppgaven din å tenke litt på hver av de, og bestemme deg for å gjøre de til sannheter i ditt liv!

Når du kommer fremfor Gud og sier "her er jeg igjen", og kanskje føler du må gå litt varsomt frem, fordi det litt for lenge siden du brukte tid med Han - Gud har like mye kjærlighet til deg da som han hadde første gang du gjorde det, og den kommer ikke til å minske et gram for dagene som går, og gangene du kommer fremfor Han!

Når du opplever at livet er bra - Gud tenker ikke "da klarer du deg alene den perioden her.." Han fortsetter å øse ut kjærligheten sin, for han har så mye at han trenger ikke "spare til en gang du kanskje trenger det litt mer.."

Når du går gjennom en vanskelig periode, ikke skjønner det som skjer, og om du har gjort noe for å fortjene det - si til Gud at du trenger han. Han har mer enn nok kjærlighet til å gi deg alt du trenger, uansett hvor lenge den perioden varer. Ta i mot den kjærligheten, du trenger ikke være redd for å bruke den opp!


Bildet er lånt fra google.no

Det kan være andre situasjoner i ditt liv, som du kanskje kan knytte dette opp mot. Se på de situasjonene, og la sannheten om at Guds kjærlighet ikke går tom få prege det du gjør og valgene du tar.

Nyt all Guds kjærlighet i de gode periodene, og ta i mot alt du bare klarer i de utfordrende periodene.

Det er en strøm som fortsetter å renne..
..og du må velge å stille deg under den..

Ingen kommentarer: