lørdag 5. februar 2011

Your love never gives up

Dette innlegget er en del av en serie om "Guds kjærlighet". Anbefaler deg å lese de forrige innleggene om du ikke allerede har gjort det: Your love never fails..

One thing remains

Your love never fails
Never gives up
Never runs down on me

On and on and on and on it goes!

Har du noen gang vært i situasjoner i livet der du føler du virkelig har rota det til? Der du føler at nå har jeg fått nok sjanser på det området der, eller nå tok jeg feil valg igjen- selv om jeg burde visst bedre! Det har jeg- mange ganger. Og den følelsen tror jeg de fleste har kjent på.

Det er en kjip følelse.. Man går med en tanke om at andre gir en opp, og får nok av "mine feil". Den tanken er ofte kun i vårt eget hode, det stemmer som regel ikke. De rundt oss bryr seg ofte mer enn vi tror, og er mennesker selv. Det vil si at de går gjennom samme typer kamper, og kjemper med samme type tanker selv. Men om vi slipper den tanken til, gjør den det ikke enkelt for oss.

Spesielt når det kommer til kristenlivet er det fort å la den tanken snike seg inn. Nå må da Gud være lei av at jeg ikke får dette til, nå gir han sikkert opp snart. Eller nå må Gud være lei av at jeg ikke klarer å høre på det han forteller meg i hjertet mitt, og ender opp med et galt valg.. Nå kan jeg liksegodt trekke meg fra denne tjenesten, noen andre kommer til å gjøre det bedre. Kanskje vi har hatt en erfaring med det som omhandler andre mennesker, og da er det lett å føre det videre til forholdet med Gud. Og jeg skjønner at vi gjør det.. For hvem har nok tålmodighet og kjærlighet til å holde ut med så mye rot jeg ofte skaper??Guds kjærlighet gir ikke opp. Om du går på trynet for n'te gang- Han gir ikke opp! Gud ser tankene våre, Han ser alle prosessene vi går gjennom. Salme 139:3. Han ser hjertet bak, lengslen bak- som kanskje er noe helt annet enn det som blir utfallet. Han har fortsatt de samme store planene for deg, og vil du skal fortsette å drømme. Og da strekker Han heller ut en hånd, børster av deg støvet, og heier på deg videre.

Ikke slipp til de tankene som sier det, men la Gud minne deg på at Han elsker på tross av, ikke på grunn av. Og da stopper han ikke å elske heller, på grunn av..

Ikke la de tankene hindre deg i å lovsynge, men løfte blikket ditt og hjertet ditt mot Gud. La han gjennom det minne deg på at hans kjærlighet aldri gir opp, uansett!Ingen kommentarer: