tirsdag 1. februar 2011

Ukens lovsang: You are for me

Kari Jobe

So faithful, so constant
So loving and so true
So powerful in all You do
You fill me, You see me
You know my every move
You love for me to sing to You

I know that You are for me
I know that You are for me
I know that You will never forsake me in my weakness
And I know that You have come now
even if to write upon my heart
To remind me who You are

So patient, so gracious,
So merciful and true
So wonderful in all You do
You fill me, You see me
You know my every move
You love for me to sing to You

Kari Jobe er en av favoritt lovsangslederne mine- og denne låta er virkelig helt fantastisk! Hvis du ikke har hørt den før anbefaler jeg at du setter deg ned, legg bort alt rundt deg, og la alt av tanker om andre ting vente. Lukk øynene og la sannhetene i denne låta få tale til deg.

I know that You are for me..

You know my every move, you love for me to sing to You.. Hvor stort er ikke det? Og godt å bli minnet på? Gud vet alt som skjer, han vet alt vi er igjennom. Han vet alle valgene vi tar, som (for min del hvertfall) kanskje ikke alltid er som de burde. Likevel elsker Gud når vi velger å løfte blikket vårt opp til Han. Han elsker når du synger til han, med det du er og har- uansett! Han ser det som er litt utfordrende for deg å gjøre, og elsker at du likevel da velger å lovsynge han. Han ser de tingene du gjør som er helt fantastisk, og elsker når du lovsynger Han midt oppi det!

Legg merke til alle sannhetene om hva Gud er..faithfull, constant, loving, true, powerful, patient, gracious, merciful and wonderful.. Jeg er hvertfall enormt takknemlig for å leve livet mitt for en Gud som jeg vet er alt dette!

I know that You are for me.. Gud er FOR deg! Han er for DEG! Livet byr på utfordringer, Gud er for deg. Livet innholder enormt mange gleder og ting å være takknemlig for- Gud er for deg og elsker når du når toppene- og kan si at "livet smiler!" Uansett hvor du er, og hva du gjør- husk at Gud er for deg. Han heier på deg, og gleder seg hver gang du tar et nytt steg. Det kan hende det steget fører med seg litt motstand, og da er det ekstra viktig å huske på: Gud er for deg! Hvem kan da være mot deg?

I know that You will never forsake me in my weakness.. Gud svikter ikke der du føler deg svak. Det er nemlig i våre svakheter Hans stryke blir ekstra synlig. Da merker vi hvor utrolig avhengige vi er av Han! Han viser seg kanskje på andre måter er vi hadde forventet eller håpet på, men Han svikter aldri.

Sett på låta en gang til, og gi Gud litt tid. Si: Gud, remind me who You are.. La Han plante det i deg enda en gang hvem han er, og la det bli skrevet på hjertet ditt..I know that You are for me..


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

2 kommentarer:

May Hilde sa...

Hei :) Var å hørte på dere i Langesund på lørdag :) Det var en kjempe fin kveld! Jeg reiste hjem å googlet ungfila og kom over bloggen din! Det angrer jeg ikke på! Du ordlegger deg på en måte som treffer, det er "enkelt" å få tak på budskapet! Funnet masse tips til nye lovsanger! Synger selv i lovsangsband og da er det alltid godt med noen nye sanger. Fant fram Kari Jobe på Spotify etter å ha lest om henne på bloggen din! Nydelig cd hun har, hørt den om og om igjen de siste dagene. Jeg legger meg til som følger, og gleder meg til å følge deg og dine tanker rundt lovsangene :) Ha en kjempe fin kveld!

en evighet sa...

nyyydelig<3
skjekk min blogg : www.enevighet.blogg.no
har akkurat startet, har du noen tips til meg? leave a messege on my profil!