tirsdag 8. februar 2011

Ukens lovsang: Still

Hillsong

Hide me now
Under your wings
Cover me
within your mighty hand

When the oceans rise and thunders roar
I will soar with you above the storm
Father you are king over the flood
I will be still and know you are God

Find rest my soul
In Christ alone
Know his power
In quietness and trust

Igjen- enda en gammel lovsang. Men den kommer stadig tilbake til meg, og er helt fantastisk! Den er enkel, men full av bønner og proklamasjoner- som er både viktig og bra å ha som grunnlag.

I løpet av ukene som går har jeg (som alle andre) av og til litt for mye å gjøre, og litt for mye å tenke på- som gjør at dagene blir utfordrende. Jeg ser kun frem til å komme hjem og koble av, og å da se at det fortsatt er mange timer til hjelper ikke akkurat. Hide me now, under Your wings.. De dagene der blir det virkelig en bønn. Jeg trenger at Gud gjemmer meg litt fra alt som skjer, skjermer meg fra alt av tanker og "jeg må få ordnet dette", bare i noen øyeblikk. Og da er ofte de øyeblikkene nok til at jeg får energi og kraft til resten av dagen. Noen ganger i livet trenger jeg at han gjemmer meg over lengre perioder, og da blir det en enda større bønn.

I will be still, know You are God.. Noen ganger trenger vi å være stille. Rett og slett å være stille. I 2. mosebok 14:14 står det at Gud kjemper kampene for oss, vi trenger bare være stille. Vet du hva det betyr? De kampene vi ofte kjemper, i forhold til tanker, utfordringer og det som skjer- de kjemper Gud for oss. Vi trenger ikke bruke energi på det. Vi skal bare være stille, og know that He is God..

Dette gjelder ikke bare i de utfordrende periodene, for livet er ikke bare utfordrende. Livet er en gave, det er spennende og fylt av gleder og kjærlighet! De periodene der disse tingene virkelig skinner gjennom trenger vi også å av og til være stille. Vi trenger å huske på at vi skal ikke styre alt selv. Vi kan føle vi har kontroll, og at vi vet hva som er riktig å velge, og hvilke vei som er riktig å gå. I disse periodene også: ta deg tid til å være stille og la Gud fortelle deg hva du skal velge og hvor du skal gå. Hans vei er alltid den beste, og på den måten kan du fortsette å gå i velsignelser!

Know His power, in quietness and trust.. Det er ikke alltid vi føler Gud har kontroll. Det er ikke alltid vi føler han er der, og dekker over oss. Men da må vi vite det. Da må vi bestemme oss for å tro på det, og gjøre det til sannheter i livet vårt. Vi må bestemme oss for at uansett hva som ligger foran, om det kommer en storm eller ikke, så vet jeg at Gud er Gud, og..

..when the oceans rise and thunders roar- I will soar with You above the storm!


Ønsker du blekke på låta kan du følge denne linken

Ingen kommentarer: