torsdag 3. februar 2011

Time is in Your hands..

Har du noen gang hatt noen planer for hvordan du tror livet ditt skal se ut? Det har jeg, og jeg har hatt mange rare planer! En periode skulle jeg bli atstronaut. Ja, riktig.. Jeg pugget alt jeg kunne om verdensrommet, og kunne planetene og diverse andre ting på rams. Å få dra til månen var den store drømmen. Den fasen gikk over, og jeg skulle da bli møbelsnekker! Igjen, ja du leser riktig.. Den fasen gikk også over (heldigvis..) og jeg tok valg i andre retninger.

Jeg tror ikke at jeg som 15-åring trodde jeg kom til å være der jeg er i dag, og gjøre det jeg gjør i dag. Livet så ganske annerledes ut i mitt hode. Jeg hadde et annet perspektiv på ting, og da også i forhold til tid.

Jeg er helt overwhelmed av livet jeg lever nå, og satt ut av de tingene jeg får være med på. De er ikke som jeg hadde planlagt på noen måte, men de er enda bedre. Likevel blir jeg ofte frustert, fordi ting tar litt lengre tid enn jeg hadde håpet på. Jeg kan stå i ting som jeg føler varer en evighet, og vente på å få ta det neste steget. Eller jeg kan vente på noe som jeg tror skal komme, og ikke skjønne når. Her kommer mine egne planer og mitt eget tidsperspektiv inn..

..men da glemmer jeg..

Gud har et helt annet tidsperspektiv på ting enn det vi har. Vi ser på klokka, og i kalenderendagene, ukene og mnd som ligger foran. Det tror jeg ikke Gud gjør. Gud ser på evigheten.

De gangene vi ser litt ekstra på klokka og kalenderen er de gangene der vi føler at NÅ er det på tide at jeg tar et steg videre. NÅ er det på tide at det skjer noe. De periodene tror jeg Gud bruker. Han bruker de periodene på å utruste oss, og gjøre oss klare for det som ligger rundt den neste svingen. Her handler det om å ta det Gud har lagt i hendene dine akkurat nå, og bruke det. Så er du plutselig klar, og Gud bruker deg til nye ting.

Action what's in your hands- pray what's in your heart!


Bildet er lånt fra google.no

"Keep running. You don't know what's around the next corner. But I do- and it's great! "

Oppfordringen i dag er å få det du kan ut av den perioden du er i nå. Ikke se smått på de tingene du får stå i. Grunnen til at du er der er at Gud fortsatt har noe å lære deg der, før du tar neste steg. Be om at Gud skal minne deg på at Han har et annet tidsperspektiv på det som skjer, og alt skjer når det skal.

Han har evighets-perspektivet, og time is in His hands!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Love it! Klem fra Stine

Anonym sa...

TACK ! Helt perfekt för mig precis nu... :)

A worshipping heart sa...

Anonym: så bra! Ta det til deg og legg det i hjertet ditt :)