søndag 20. februar 2011

Oppdatering

Hei alle sammen!

Da har jeg igjen oppdatert siden (helt i toppen) som heter "Ukens lovsang". Jeg legger hver uke ut en lovsang, og alle havner under linken på venstre side. På siden som heter "Ukens lovsang" har jeg forsøkt å kateforisere de under temaer, for at det skal være litt mer oversiktlig. Er ikke veldig lett å sette de under et tema, for en låt kan passe i flere. Men håper det kan være en liten hjelp hvertfall. Ta deg en titt, og bruk det som inspirasjon om du trenger det!

Jeg skrev i går siste innlegget i serien "Guds kjærlighet". Alle disse finner du også link til på venstre side. Om det er andre temaer du har et ønske om at jeg skal skrive en form for serie på må du gjerne si i fra. Enten i kommentarfeltet, eller på mail.

Så vil jeg få ønske dere en veldig fin søndag! Håper du får tid til å slappe av, og ha kvalitetstid med deg selv og de rundt deg. Husker du nyttårutfordringen jeg kom med? Ikke glem å drømme, og..

..allow yourself to dream what seems impossible!

Ingen kommentarer: