lørdag 19. februar 2011

On and on it goes..


Your love never fails
Never gives up
Never runs down on me

On and on and on and on it goes

Dette innlegget blir det siste i delen "Guds kjærlighet" som jeg har skrevet om nå 4 uker på rad. Gjennom de forskjellige innleggene har jeg prøvd å skrive litt rundt noen sannheter om Guds kjærlighet, og for meg er det sannheter jeg trenger å høre. Noen ganger blir det jeg hører om Guds kjærlighet så stort, at jeg ikke helt klarer å skjønne det. Jeg klarer ikke helt relatere det til livet mitt.

Men at Guds kjærlighet never fails, klarer jeg å relatere til. Den gjør ikke feil! Jeg ser det ikke alltid der og da, men i det lange løp ser jeg det. Den gjør ikke feil.

Never gives up..er også noe jeg klarer å relatere til. Nettopp fordi vi mange ganger som mennesker føler vi feiler kanskje 1 gang (eller 7) for mye, og mistes vel troen på at vi kan klare det? Nei, Guds kjærlighet gir aldri opp.

I tillegg til dette, synes jeg det er helt fantastisk å vite at Guds kjærlighet never runs down on me! Den går ikke tom, uansett hvor mye vi søker den.

Bildet er lånt fra google.no

Alle disse sannhetene kan bunne litt ut i den siste frasen.. On and on and on and on it goes!

Se på sola.. Den er der hele tiden, sender konstant ut stråler som treffer jorda, og gir oss lys og varme. Noen ganger kan vi både se og føle den, men sånn er det ikke alltid. Likevel vet vi at den er der. Det skjer ting i livet som gjør det vanskelig å alltid føle Guds kjærlighet på den samme måten. Det betyr ikke at den er borte. På natta skinner sola på månen, og den får et annet ansikt. Den er der fortsatt. Noen ganger er det overskyet, og det er ikke like lett å se sola. Vi vet den er der, og den gjør effekten sin likevel.

Guds kjærlighet er der, og Gud fortsetter å sende oss kjærlighet, konstant. Den ser og føles ikke alltid lik ut, men det betyr ikke at den er borte.

Husker du denne gamle salmen? Yes, Jesus loves me. For the bible tells me so.. Det står i bibelen at Gud elsker oss, Hans kjærlighet er evig, og det er er ingenting vi kan gjøre for at Han skal elske oss verken mer eller mindre. De periodene du kanskje ikke føler det veldig sterkt, bestem deg for å tro på det. La det bli skrevet på hjertet ditt, og vit at Gud elsker deg.. For the bible tells me so!

Ta med deg det du trenger fra dette, og be Gud vise deg mer av sin kjærlighet for deg, midt i alle tingene du går igjennom, og det uttrykket den der har. Gjør alle sannhetene om Guds kjærlighet til sannheter i ditt liv!

I love you with an everlasting love..
Jer 31:3


Ingen kommentarer: