torsdag 6. januar 2011

The heartbeat of all I do

Noen ganger, alt for ofte, går dagene i ett. Man står opp, drar på skole eller jobb, skal på et møte av en slag rett etter det. Av og til 2 møter. Er man student skal man jobbe i tillegg. Pluss at man har små ting hengende over seg som man bør få ordna. I tillegg til dette vil man veldig gjerne få tid til å være sammen med de menneskene som betyr mye for en. Så plutselig er klokka mye, man må komme seg i seng. Dagen er over, og den neste snart i gang. Er det noen som kjenner seg igjen i dette?

Jeg overdriver kanskje litt, er heldigvis ikke alltid sånn. Og jeg er utrolig heldig, som får lov til å bruke masse tid på ting som gir meg veldig mye, og der jeg er omringet av folk som er fantastiske på alle måter! Men av og til lurer jeg faktisk på hvordan vi klarer å gjennomføre alt vi gjør. Jeg har tenkt litt på det, og kommet frem til en ting.

De fleste av de tingene jeg bruker tiden min på, det er ting som jeg gjør fordi jeg tror det er en mening med det, og det har en større verdi. Jeg bruker masse tid på lovsang, og ting rundt det, fordi det er noe Gud virkelig har lagt på hjertet mitt. Og jeg tror det er noe av nøkkelen. For da gir Gud meg kraft til å gjøre det, og det er Han som holder det gående. Selvfølgelig- det er mye å gjøre, og det tar mye av min tid. Men jeg trenger ikke stresse med å få det til. Hvis jeg får spørsmål om å gjøre noe, bruker jeg alltid litt tid på å tenke meg om før jeg sier ja eller nei. Sier jeg da ja, er det fordi jeg føler jeg skal det. Og da vet jeg også at Gud kommer til å føre meg gjennom det, jeg vet at det er ikke jeg som skal prestere. Jeg skal gi det lille jeg har, så tar Gud det til nye høyder. Henger du med?

..You're the heartbeat of all I do..

Tenk over de tingene du gjør, og bruker tiden din på. Selvfølgelig, man skal ikke sette alt i sving nå, her er det kjempeviktig med en balansegang! Man trenger tid til å slappe av! Men de tingene, la det være Gud som er hjerteslagene i de. Skriver du lovsanger? Ikke sett deg ned og prøv å prestere noe. Sett deg ned og bruk tid med Gud- så kommer det derfra til å strømme ord og toner fra himmelen!

Husk på det gjennom ukene som går; la Gud være the heartbeat i det du gjør. Det betyr ikke at livet blir en dans på roser, desverre. Man møter på utfordringer og prøvelser. Men det hjerteslaget fortsetter å slå selv i de tunge periodene, og gir deg ekstra kraft. Alt skjer sånn Han har planlagt det, og du slipper å stresse med å få det til. Du kan bare leve i det Han har kalt deg til.

Ha en velsignet dag!

Ingen kommentarer: