søndag 2. januar 2011

The best is yet to come!

Da er 2011 i gang dere! 2010 er forbi, og vi har et helt nytt år foran oss. Jeg gleder meg - til alt som skal skje, og alt vi skal få være med på.

Da jeg gikk på Hillsong var det en frase vi fikk høre ofte, som sikkert alle andre som har vært der nede kan bekrefte..

The best is yet to come!

Det er en frase jeg har tatt med meg, og som jeg har brukt rett som det er. Han som har vært ungdomspastor i Ungfila i noen år nå sa også ofte "det beste ligger foran!" Og det er noe i det!

I de utfordrende periodene er den frasen noe som gjør det lettere å holde ut. Å vite at det går oppover, at det som ligger foran er enda bedre, er en liten grunnstein for å kjøre på videre. Selvfølgelig, noen ganger går det litt ned før det går opp igjen, men det går opp!

Det beste jeg liker med denne frasen, er når Gud minner meg på det i gode perioder. For snart 1 år siden fikk jeg være med i lovsangsteamet på en konferanse som het "Himlen inntar jorden" som ble holdt i Filadelfia. Bill Johnson var på besøk fra Redding i USA, det var masse folk der, og Gud gjorde virkelig mange store ting. Midt oppi det gikk det litt opp for meg for en ÆRE og et privilegium det var å få være med å lede så mange mennesker innfor Guds trone. Lille meg.. Noe av det beste med den konferansen var egentlig hvordan jeg virkelig møtte Gud selv gjennom lovsangen. Ikke alle menneskene, eller de store navnene. Men hvordan jeg så mer av hans storhet, godhet og kjærlighet. Og da jeg sto i det som jeg synes var helt fantastisk..

..the best is yet to come!

Gud har SÅ mange større ting for oss en vi kan fatte og forstå! Ikke gi deg der du er nå, men jag fremover. Ikke etter større folkemengder, eller fine navn, men etter Guds hjerte! For søker du Guds hjerte i det du gjør tar han deg virkelig inn i det. Og da ser du at folkemengdene og de store navnene ikke betyr så mye likevel.

Inn i det nye året, inn i alle valgene du skal ta, tingene du skal få være med på, periodene du er gjennom, så husk det:

the best is yet to come!

Ingen kommentarer: