tirsdag 14. desember 2010

Ukens lovsang: Obsession

Obsession
Jesus Culture

What can I do with my obsession
With the things I can not see
It's a madness in my being
It's the wind that blows the tree
Sometimes your further than the moon
Sometimes your closer than my skin
You surround me like a winter fall
You come and burn me with a kiss

And my heart burns for You
And my heart burns for You

For en mektig lovsang! Igjen, enda en låt som har blitt spilt mye i det siste. Dette er heller ingen ny låt, med den versjonen jeg har lagt ved er arrangert på en litt annerledes måte.

Har fortsatt ikke blitt veldig flink på å uttrykke alt det musikalske, men..hører du hjerteslagene..? Hør godt etter på refr. Det gjør sykt mye! Favorittpartiet mitt er den musikalske delen som kommer 6 min uti låta. Det er SÅ sterkt, og hver gang jeg hører det får jeg lyst til å strekke hendene mot himmelen! Ligger en lengsel i det, som virkelig rører ved hjertet mitt.

It's the wind that blows the tree.. Det er noe inni meg, en slags inderlig lengsel, som gjør at jeg igjen og igjen kommer fremfor Gud, og lovsynger Han. Men det er ikke synlig, det er som vinden. Jeg merker det, og det gjør noe med meg, selv om jeg ikke kan se det.

Sometimes You're closer than the skin.. Ja, av og til føles det sånn. Men ikke alltid! Noen ganger kan det føles som Gud er langt borte, sånn tror jeg vi alle har det. Og til og med da- er det noe i meg, en lengsel.

Teksten på refr er veldig enkel, men gir samtidig svar på alt over. My heart burns for You.. Det er det den lengsel er. Den usynlige tingen jeg kjenner, som er grunnen til at jeg gjør alt jeg gjør- det er et hjerte som brenner. Et hjerte som brenner etter å komme nærmere Gud, og etter å gi Gud ære gjennom å lovsynge. Et hjerte som brenner etter å være i Guds nærvær, og at andre skal få oppleve Guds nærvær gjennom lovsang.


Det høres enkelt ut, er bare 5 ord..men det er svaret på mye!

Nyt dagen, og nyt lovsangen!

Ingen kommentarer: