tirsdag 21. desember 2010

Ukens lovsang: Gjort meg glad

Linken er til HIllsong versjon, kan søkes opp på Spotify for Ungfila versjon

Jeg vil evig love Herren
Alltid stole helt på Ham
Han har satt meg fri fra all frykt
Han har satt min fot på stødig fjell

Alltid står jeg fast
til Herren vil jeg si

Du er mitt skjold, min del, min styrke, forløser
Min tilflukt, sterke festning, tilstede med Din hjelp i nødens stund

Hvem har jeg i himlen lik Deg
Du er den jeg lengter etter Gud

Du har gjort meg glad
Til Herren vil jeg si

Du er mitt skjold, min del,min styrke, forløser
Min tilflukt, steker festning, tilstede med Din hjelp i nødens stund

Denne lovsangen vil jeg egentlig tro at de fleste har hørt før, opp til flere ganger. Og noe som er litt trist..når man hører en låt mange ganger, er det fort at man synger uten å egentlig tenker over det. (Gjør det selv!) Men denne låta, den treffer meg virkelig så godt som hver gang!

Melodien er fin, men teksten!

Alltid står jeg fast, til Herren vil jeg si.. Jeg elsker å proklamere det ut! Noen ganger synger jeg det med et smil om munnen, andre ganger med en sterk lengsel etter å erfare det at jeg alltid står fast. For det er faktisk sant. Det er ingenting som kan rokke oss, og skille fra Guds kjærlighet, og hvem vi er i Han. Alltid står jeg fast..uansett omstendigheter!

Mitt skjold, min del, min styrke, forløser..
Dette er også noe jeg virkelig elsker å proklamere ut. For jeg kan alltid gjøre det. Om jeg går gjennom en utfordrende periode kan jeg synge det, og om jeg er i en periode der alt går bra kan jeg synge det som en takk.

Tilflukt, sterke festning, tilstede med Din hjelp i nødens stund..
Det er så sant! Gud er virkelig min tilflukt, i livets alle perioder. Og i alle periodene er Han også en sterk festning. Det kan være at han hjelper meg å stå gjennom de vanskelige periodene. Eller at han virkelig er en del også av de litt enklere periodene, ved å alltid være grunnlaget for alt.

Det som gjør at jeg liker denne lovsangen så godt, er nok nettopp det at jeg alltid kan synge den, uansett hvor jeg er i livet. Hvis jeg sitter hjemme og lovsynger, havner det ofte på den.. Det er noe med det å virkelig gjøre det til sannheter i livet mitt - uansett!

 
Ha en god dag, og kos deg med sangen!

Ingen kommentarer: