onsdag 22. desember 2010

TAKK + oppdatering!

Jeg har nå oppdatert siden "Ukens lovsang". Har prøvd å lage en slags oversikt der de låtene jeg har lagt ut til nå er kategorisert etter tema. Det var ikke lett, men prøvde. Blir nok enklere etterhvert som jeg får flere låter. Ta deg en titt, og se om det er noen tips du kan hente der!

Fortsetter med "Ukens lovsang" videre, og oppdaterer siden ved jevne mellomrom.

Om du sitter med et annet ønske eller tips til hva det blogges om er det bare å komme med det!

Så vil jeg også si takk for at dere dag etter dag tar dere en tur innom bloggen! Det er veldig inspirerende å se at det er en del innom, og spesielt motiverende er det å få tilbakemeldinger på at det jeg skriver betyr noe.

Jeg ønsker ikke å skrive en blogg der jeg bare skriver fra mitt eget hode, men skriver det jeg føler Gud legger på hjertet mitt og minner meg på. Og da er det godt å høre at det er sånn, og at noen blir møtt gjennom det.

Så igjen- takk for at dere kommer innom, og takk for alle tilbakemeldinger.
Det betyr mye for meg!

Ønsker dere alle en fin dag :)

Ingen kommentarer: