lørdag 4. desember 2010

The perfect sound of a worshipping heart

Husker du jeg skrev om "The beauty of a worshipping heart" ?? Det stoppet nemlig ikke der.. Har du noen gang hørt noe som gir deg litt hakeslepp? Eller som på en eller anna måte rører ved hjertet ditt? Musikk og toner har en evne til å gjøre det, og for meg er det noen spesielle ting som virkelig når meg, hvis jeg kan kalle det for det..

For en ukes tid siden var jeg på formiddagsmøte i menigheten der jeg går, og det første adventslyset skulle tennes. Tradisjon tro skulle da ei lita jente synge første verset. Jeg ble så rørt! Det var noe ved den sangen som var så ekte, ydmykt og vakkert. Ja, alt var ikke perfekt musikalsk.. Det kom noen toner som ikke var helt rene, og man kunne sikkert sunget det mer riktig. Men likevel- det nådde virkelig hjertene, og var perfekt på en annen måte.

Jeg har, mer enn en gang, tenkt at "det her er ikke bra, det kan ikke Gud orker å høre på".. "Han bør finne noen andre til å gjøre dette, som er hakket flinkere".. Eller at vi skal gjøre en sang, så kommer det en skikkelig feil. En gang ble det i teamet faktisk begynt på tre ulike låter!! Trommisen begynte på en låt, gitaristen og bassisten på en låt, og pianisten og meg på en annen låt! Ler litt av det i ettertid, men det skal jeg love jeg ikke gjorde da.

Dette er tanker som kan være litt farlige. De legger en demper på frimodigheten, og jeg tror Gud har lagt mye mer i oss en det vi tror. Så her minnet Han meg på..

Like vakkert som du synes det er når barn synger,
like vakkert, pluss litt til,
synes Jeg det er når hjertet ditt tilber meg!
Like vakkert som du synes det er med fuglene som synger i en perfekt harmoni,
like vakket, pluss litt til,
synes Jeg det er når hjertet ditt itlber meg!

Henger du med? Når vi tilber ser ikke Gud de "feilene" som skjer på samme måte som vi gjør. Han digger når vi gjør det veldig bra- det gjør han! Og jeg sier ikke at vi skal spille og synge masse feil. Men husk på at Gud ser til hjertet ditt, og Han hører den ektheten, lengslen og ydmykheten selv om tonen ikke er helt ren. Ikke la deg stoppe av om det skjer noe som ikke var helt planlagt en gang. Gud elsker det Han hører!

The perfect sound of childrens voices
The sound of birds in perfect harmony
is the same sound as what You hear
when my heart chooses to worship You

Ingen kommentarer: