torsdag 30. desember 2010

Nyttårsutfordring

I morgen er det nyttårsaften! Det er egentlig helt sykt, i morgen er siste dagen av 2010. De fleste har sikkert en tradisjon med å sette noen nyttårsforsetter?

I stede for nyttårsforsetter har jeg en liten utfordring til deg. De som kjenner meg godt, og kanskje har fulgt litt med her på bloggen, tror jeg vet at det med drømmer er noe som er viktig for meg!  Til jul fikk jeg pyntebokstaver i gave av min kjære Rebekka, og gjett hvilket ord det var?


Jeg tror grunnen til at jeg er så glad i det med å drømme er at jeg har sett viktigheten i det. Jeg har sett hvor mye det betyr for meg å ha noe å strekke meg etter. Samtidig som det minner meg på at alt jeg gjør er jeg fullstendig avhengig av Gud i. Og det blir ekstra tydelig når jeg plutselig ser at jeg lever deler av drømmen min - som egentlig var alt for stor. 

..dream the impossible dream..

Og jeg tror drømmene starter bare med en tanke. For nøyaktig et år siden på denne tida her, dukket den første tanken om lovsangsblogg opp i hodet mitt. Men vet du hva? Jeg prøvde å gjemme den tanken, fordi jeg ikke klarte å forestille meg at jeg kunne skrive en lovsangsblogg. Jeg som alltid har slitt med å formulere alt jeg tenker.. Så jeg sa det ikke til noen. Men tanken, og drømmen, lå der. Den var planta. Det skjedde mye i løpet av et år. Jeg opplevde ting, og fikk mer og mer en lengsel etter å dele litt av alle tankene og opplevelsene jeg har rundt lovsang. Og nå sitter jeg her, et år senere, og blogger om lovsang.

Ser du hva jeg prøver å få frem? La det starte med den lille tanken. Og ikke stress med å få det til å skje, for du trenger den tida i mellom til å bli klar, og for at Gud skal forberede deg til det som skal skje. Men ikke forkast det fordi det virker umulig! La drømmen ligge der, og la Gud føre deg frem til det, og videre inn i det.

Så nyttårsutfordringen er: finn ut hva du drømmer om. For 2011, for noen år frem i tid - og skriv det ned! Du trenger ikke vise det til noen. Jeg fortalte ingen om lovsangsbloggdrømmen før i oktober.. Men ta vare på den lille lappen, og la drømmen vokse i deg. Og tro meg - plutselig en dag tar du steget ut i den. Og du ser at "for Gud er alt mulig.." Matt 19:26

Da vil jeg få ønske deg et Godt Nyttår! Håper du vil titte innom bloggen litt innover i det nye året også. Og lykke til med utfordringen - jeg håper det blir planta store drømmer i deg!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Word!!

A worshipping heart sa...

Hvis vi har samme tolkning av "word" - så: så bra! Godt nyttår til deg :)

Daniel sa...

Hehe, WORD;)

A worshipping heart sa...

Hehe.. Takk Daniel- er sant som sokkene sier! ;)