lørdag 18. desember 2010

Indescribable

Jeg er målløs..helt målløs..

Har det noen gang gått opp for deg i et brøkdel av et sekund, en brøkdel av hvor stor Gud er?

Da jeg gikk på Hillsong for noen år siden var Louie Giglio der og talte, og jeg husker det fortsatt. Han holdt en tale om Guds storhet, og jeg tror jeg måpte under store deler av talen. Jeg klarte ikke si noe etterpå, og var rett og slett satt ut av Guds storhet. Har hatt lyst til å høre talen igjen siden den gang, og for en uke siden søkte jeg den opp på nettet. Fant den, bestilte den, og i går fikk jeg pakke i posten. Og igjen- jeg er målløs..Som jeg har skrevet før, er noe av det fineste jeg vet masse masse små lys, og stjerner glir veldig lett da inn som noe av det fineste jeg vet. Gjennom talen bruker han universet, og bilder av universet for å vise hvor stor Gud egentlig er. Og jeg..er virkelig rørt! Det treffer hjertet mitt!Og Gud, som er så uendelig stor, som kan holde universet i sin hånd, HAN kan vi helt enkelt komme fremfor når vi lovsynger. Vi kan gi det vi har, vår enkle sang, og Han elsker det! Gud som har skapt det vakre universet, det store universet- Han elsker når vi løfter opp vår sang til han, og hjertene våre til Han!

For en ære det er. Og tenk at Han har kalt lille oss til å lovsynge, og til å lede andre mennesker fremfor Han. Når vi skjønner en brøkdel av hvor stor Gud er, hvor små blir ikke da de omstendighetene vi ofte gir alt for mye oppmerksomhet?

Nothing is impossible for You, You hold my world in Your hand..

Det er rett og slett litt vanskelig å klare å si med ord alle tankene, følelsene, og hva man sitter igjen med etter å ha sett den.


Jeg anbefaler virkelig å bestille denne DVD'en, den kan bestilles her. Og jeg tror at om du ser den kommer du til å bli litt målløs du også..

Men uansett, ta med deg dette:

Gud som har skapt universet, som er større og vakrere enn vi kan fatte og forstå,
Han elsker når vi lovsynger Han.
Han holder universet i sin hånd, og har nøye planlagt de tingene Han har for deg,
som også er større enn du kan fatte og forstå..
Ingen kommentarer: