søndag 19. desember 2010

Det fjerde lys

Nå tenner vi det fjerde lys
og natten blir til dag
Vi venter nå på frelseren
for alle folkeslag


Det er allerede 4. søndag i advent dere, og bare 5 dager til jul! For meg har juleferien begynt, og jeg nyter det! Jeg sover lenge (for meg er kl 10 lenge..), spiser lang frokost, treffer mennesker jeg ikke har sett på lenge, sitter oppe lenge, og gjør nesten som jeg vil. Så godt jeg kan hvertfall ut i fra all snøen som faller på sørlandet.. Det er deilig med ferie!

Men..har du merka hvordan ferie kan påvirke livet vårt i lovsang? I ferier stiller det faktisk ofte litt større krav til oss selv. Til vanlig er man på møter, og der lovsynger vi. Men hva når det er ferie, og det går noen uker uten at man er på et vanlig møte? Skal man slutte å lovsynge de ukene da?

Selvfølgelig ikke! For min del blir det i ferier ofte litt mer av den hjerte-lovsangen. Og jeg elsker det! Den lovsangen der jeg sitter hjemme, hører på lovsang, og på den måten møter Gud hjerte til hjerte. Det er ikke stort live band, eller mange sangere, eller mange andre rundt meg. Men det trenger man ikke!

Ikke la lovsangslivet ditt settes på pause selv om det er ferie. Men bruk tida til å møte Gud på den helt enkle måten, så vil du se at det gjør mer med deg enn du aner! Og det er med å bygge ett enda sterkere grunnlag, for vi skjønner at det er DET det i bunn og grunn handler om, ikke alt rundt.

I'm coming back to the heart of worship, where it's
all about You..

Nyt søndagen, 4. søndag i advent!

Ingen kommentarer: