tirsdag 23. november 2010

You are my passion

Dette er en lovsang som har gått på repeat hjemme og på ipod'en de siste dagene. Hør på den, les teksten og kos deg!

You are my passion
Jesus Culture

I'm alive to bring glory to You King
God of victory, You are my passion
It's in the way You are, You dont' change at all
Great and humble God, You are my passion

My strength in life is I am Yours
My soul delights because I am yours
Your will on earth is all I'm living for

Jesus, I glorify
Jesus, my love is yours
You are my hearts desire
I live to know You more

Light that breaks the darkness, showing what true love is
Always full of goodness, You are my passion
You never do me wrong, the meekest Man, but strong
The most perfect song, You are my passion


For en fantastisk sang! Jeg kommer helt sikkert til å dra den frem ved flere anledninger. Har en tendens til å oppleve flere og flere sannheter i låter når jeg har hørt de mange ganger, og i ulike livssituasjoner.

Men akkurat nå.. Som sikkert veldig mange andre skulle jeg gjerne likt å vite hva jeg skal videre i livet. Er litt frustrerende til tider faktisk! Men se på pre-chorus og chorus.. Å synge det, og la hjertet uttrykke det, hjelper litt på den frustrasjonen, alle spørsmålene og usikkerheten som kan snike seg inn. For tro meg- det gjør den!

Jeg gikk til jobb en dag, og hørte på denne låta på ipod'en. Kunne ikke synge (naturlig nok..det kunne blitt flaut om noen gikk bak meg!), men Gud rørte virkelig ved hjertet mitt, og det var en lovsang fra hjertet, som sang

You are my hearts desire, I live to know You more!

Det er så sant! Selv om jeg har mange spørsmål, drømmer, tanker, og en stor lengsel..

..Your will on earth is all I'm living for!

2 kommentarer:

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Love it :) TIPS!! "Ukens lovsang" ;) Jeg trenger innput!

A worshipping heart sa...

TAKK for tips Rebekka! Det settes pris på, er tatt imot, og underveis :)