tirsdag 30. november 2010

Ukens lovsang: Oh Lord, You're beautiful


Oh Lord, You're beautiful
Your face is all I seek
And when Your eyes are on this child
You're grace abounds to me

Oh Lord, please light the fire
that once burned bright and clear
Replace the lamp of my first love
that burns with Holy fear
(Dette verset mangeler på den jeg har lagt ut)

I wanna take Your word and shine it all around
First help me just to live it Lord
And when I'm doing well help me to never seek a crown
For my reward is bringing glory to You

Denne låta er en gammel lovsang, skrevet av Keith Green. Han og Brian Johnson har også noen fine versjoner. Liker personlig versjonen jeg har lagt ut best, men bruker å sette opp tempoet litt når jeg gjør den selv. Den har blitt brukt litt i det siste, og jeg synes den er helt fantastisk! Melodien er veldig fin, og teksten er full av sannheter og bønner!

Det første jeg vil trekke frem: Your face is all I seek.. Les dette innlegget om du ikke har lest det allerede Søk Guds ansikt.

Så kommer chorus: I wanna take Your word and shine it all around, first help me just to live it Lord.
Noe av ønske mitt, og vårt, er å vise Guds godhet og kjærlighet- den han er. Men det funker ikke å skulle gjøre det, men leve noe helt annet! Vi må starte i vårt eget liv, og gjøre det til sannheter der. Om jeg som lovsangsleder synger "we are longing for the glory of the Lord, cause we know there's so much more," men ikke viser at jeg faktisk tror det, så er det ikke troverdig. Så start med deg selv, bruk litt tid på å gjøre f. eks tekstene du synger til en del av deg. Så kan du gi det videre til andre. Selvfølgelig, noen ting tar litt tid å gjøre til en del av seg, det er prosesser man må gjennom, men ikke glem å gjøre det likevel.

Siste delen er SÅ viktig: And when I'm doing well help me to never seek a crown, for my reward is bringing glory to You!
Hvis alt går veldig bra er det fort å glemme hvor avhengig man er av Gud.. Disse to linjene er en bønn jeg har. De periodene der alt går veldig bra (og alle andre perioder), så skal jeg ikke på noen måte bli frista til å ta noe av æren selv, for det er ikke det som betyr noe. Det som betyr noe er storheten i å få gi Gud ære! For det er det vi skal.

Kos deg med denne lovsangen, og ha en fin dag!

Ingen kommentarer: