onsdag 3. november 2010

Søk Guds ansikt

"Always seek God for who He is,
not for what he does.."

..leste jeg i en bok for en liten stund siden. Og det er SÅ sant! Det ble en liten oppvekker for meg, som jeg minner meg selv på til stadighet. Skal ærlig innrømme at jeg ofte kommer fremfor Gud med mange ting jeg gjerne skulle hatt orden på, og mange spørsmål jeg veldig gjerne skulle hatt svar på. Og selvfølgelig- vi har lov til å be om ting, det skal vi gjøre. Men sett som nr. 1 at du søker Gud for den han er, og ut i fra det springer alle velsignelsene.

"Søk alltid Hans ansikt!"
Salme 105:4

For meg personlig er lovsang der jeg virkelig føler at jeg får et hjerte til hjerte møte med Gud, og jeg søker ofte Gud gjennom lovsang. Når vi lovsynger gir vi Gud ære- for den Han er! Uttrykket kan være forskjellig, men vi gir Gud ære. Og Gud er SÅ verdig all vår lovsang, takk og kjærlighet. I lovsang kan vi uttrykke oss uten å måtte sette store ord på alt, og vi kan løfte blikket opp mot Hans ansikt. Jeg uttrykker ofte bønner gjennom lovsang, og det er veldig lov. Men når jeg lovsynger kommer jeg for å være i Guds nærvær, for å være sammen med Han. Og det er det beste som finnes..

Det er en nydelig lovsang som helt enkelt går "I love, I love, I love Your presence", og jeg mener det når jeg synger det! Det er først og fremst Guds nærvær som gir liv, det er der vi blir forvandla. Det er når jeg bruker tid i Guds nærvær, sammen med Han som den Han er, at jeg får svar (så langt det er mulig..) på ting. Og det er i Guds nærvær jeg får perspektiv på det som skjer, og ut i fra det kanskje ser en slags løsning på det jeg trengte hjelp til. ..ut i fra at vi først søker Gud for den Han er!

Ta med deg dette som en bønn gjennom dagene og alt som skjer, så tror jeg du kommer til å merke en forskjell. La lengslen være etter Guds nærvær..

Help me Lord to seek Your face,
before I seek Your hand..

Håper du får en fin dag!

2 kommentarer:

Guro sa...

Ha en fin dag du også Ida! :)

A worshipping heart sa...

Takk Guro:) For noen skjønne bilder av deg og Thea- skjønner godt at hun er fan av deg jeg!