mandag 8. november 2010

Om sangen iblant skulle stilne..

For noen dager siden delte jeg en av favoritt lovsangene mine, "Gjøre mitt liv til en lovsang til Deg", og nevnte også at spesielt det siste verset betydde noe spesielt for meg.

Og om sangen iblant skulle stilne,
og forstyrres av uro og strid.
Herre åpne på nytt mine øyne,
så jeg ser at hos Deg er min fred!

Rett før sommeren var jeg hos legen, fordi jeg har hatt problemer med stemmen. Fikk da beskjed om at jeg begynte å få knuter på stemmebåndene, noe som resulterte i at jeg måtte være helt stille i en uke, for så å ikke kunne synge på noen mnd. Og tro meg- det var alt annet enn gøy! Å ikke si et ord på en uke var vanskelig. Det vanskeligste med det var alle spørsmålene som dukket opp. Som f. eks "Gud, hvis du har kalt meg til å lovsynge, hvorfor mister jeg da stemmen..?"

I denne perioden hadde jeg flere valg. Jeg kunne trekke meg helt tilbake og tenke at "jeg var kanskje ikke kalt til å lovsynge likevel", eller jeg kunne lære det som var mulig ut av den situasjonen jeg var i. Jeg valgt det siste.. Den perioden brukte Gud til å vise meg på nytt at lovsang handler om et hjerte som tilber. Det har forskjellige uttrykk, og de gavene du har fått for å uttrykke det skal man utvikle. Men først og fremst er det hjertet som tilber! Og det er faktisk fullt mulig selv om man ikke sier et ord! Jeg er fortsatt ikke helt frisk, men blir det utfordrende vender jeg blikket mot Gud..

Herre åpne på nytt mine øyne, så jeg ser at hos Deg er min fred!

Det kan være flere ting som gjør at "sangen stilner" for deg, det trenger absolutt ikke være så bokstavelig som det var for min del! Det kan være ting i hverdagen, jobb, eller relasjoner som gjør at livet ditt endrer seg for en periode. Men uansett hva det er;
Husk at det som kan virke negativt kan Gud gjøre om til noe positivt! Opplever du noe som kan føles som en hindring- ikke la det være noe som stopper deg. Lær det du kan av det, så blir du enda sterkere!
 

God loves the sound of a heart that worships Him!

Ingen kommentarer: