tirsdag 16. november 2010

Hva når man føler seg helt tom?

Hva gjør jeg når jeg føler meg helt tom? Hvordan skal jeg klare å lede folk i lovsang da?

Jeg har selv perioder der jeg føler meg helt tom, og da er det utfordrende å skulle lede mennesker i lovsang. Jeg føler meg ikke verdig, eller at jeg har noe å gi i det hele tatt. Men vet du hva?
..det betyr ikke at du ikke skal lede lovsang den kvelden..

Om du er lovsangsleder i menigheten din har du blitt gitt et mandat, og det skal du være frimodig med. Du må av og til, i de periodene der du føler deg litt tom, være litt ekstra frimodig på at Gud har kalt deg og salvet deg- og bare gå på det! Ikke for å opphøye deg selv, men får å lede folk inn i Guds nærvær. Når du leder lovsang skal du løfte blikket og fokuset opp på Gud. Da handler det ikke om hva du kan eller er, så derfor gjør det ikke noe om du noen ganger føler deg litt tom. Det er de gangene der du innser på nytt og på nytt at du er helt avhengig av Gud, og tro meg- han svikter ikke! Det er i våre svakheter at Gud virkelig får vise sin styrke!

"Og jeg er overbevist om dette,
at Han som har begynt den gode gjerning i dere,
vil fullføre den inntil
Jesu Kristi dag."
Fil 1:6

Ikke gi deg selv om dagene går litt opp og ned. Gi det du har der og da, så bruker Gud det. Og om du lovsynger og løfter blikket opp mot Gud, så bruker Gud det til å nå hjertene til folk.

Si til Gud at du er avhengig av Han! Han har kalt deg, og kommer til å fullføre det Han starta i deg. Han gir ikke opp selv om livet svinger! 

Ha en fin dag!

5 kommentarer:

Flora sa...

du har så mange bra tanker, Ida, takk for at du deler!

Lill Kristin sa...

Takk Ida! Trengte å høre det der i dag..

Lill Kristin sa...

Takk Ida! Trengte å høre det der i dag..

Lill Kristin sa...

Takk Ida! Trengte å høre det der i dag..

A worshipping heart sa...

Flora: det er veldig oppmuntrende å høre, tusen takk!

Lill Kristin: Så bra, ta det til deg :) Du er fin!