søndag 21. november 2010

Hva når bølgene kommer?

(Hvis du ikke allerede har lest forrige innlegg anbefaler jeg at du leser det før du leser dette.)
Leser vi historien om da Peter gikk på vannet en gang til, ser vi at på et punkt tar bølgene rundt litt overhånd, og de blir skremmende. Men ser du også hva som skjer videre? Gud strekker ut hånda si med en gang! Det samme gjelder når du går på vannet, som da Peter gikk på vannet - Gud nøler ikke med å steppe inn om det trengs.

Når du tar et steg ut i noe som kan virke usikkert, og du ikke ser helt hvor det fører, så kan du komme til å møte på litt bølger, det er helt normalt. (Ta det som et lite tegn på at du er på rett vei..) I de periodene, løft blikket bort fra omstendighetene og det som forstyrrer. Så strekker Gud ut en hjelpende hånd med en gang! Det er derfor det er trygt å gå på vannet- du gjør det ikke alene.

Hvordan kommer den hjelpende hånden i en lovsangssituasjon?
Hvis du har valgt å ta et steg i det å være litt fri når det kommer til set-lista, så kan du merke den hjelpende hånden ved at du, når dere er ferdig med en låt, tenker veldig på en annen låt- uten at den nødvendigvis var satt opp der og da. Det kan være den hjelpende hånden som vil vise vei..
Kanskje du har tatt på deg utfordringen i det å være leder, og møter en del utfordringer ved at det er mye å tenke på, og følelsen av at "jeg klarer ikke det her" tar overhånd. Men i løpet av dagene som går får du oppmuntringer av de rundt deg, og du får visdom til å ta avgjørelser. Det er Guds hjelpende hånd, som virker gjennom andre!
Skal du lede en låt, men prestasjonstanker og "hva kan jeg gjøre" sniker seg på? Først; husk at det handler om salvet lovsang! Så; følg med meg på denne:

Gud og hans engler i himmelen heier på deg, og når du tar et steg ut i noe nytt gjør du det ikke alene. Det er akkurat som Gud sitter sammen med englene, og venter på at du tar steget. Og når du gjør det, da sier han "kom igjen- støtt opp om han/henne!" Og englene kommer med en gang, og backer deg i det du skal.

Jeg hørte denne på et møte en gang, og den har virkelig hjulpet meg! Så fort vi tar steget sender Gud englene sine for å backe oss, og bære oss på sine vinger. DET er fantastisk, og veldig trygt å tenke på!


Bildet er lånt av Helene Gramsett

Så, kjære deg! I går (eller nå) bestemte du deg for å våge å ta sted ut i det som ligger foran, selv om det kan virke utsikkert i våre øyne. Og nå kan du takke Gud fordi at du aldri kommer til å måtte gjøre det alene. Han gjør det sammen med deg, heier på deg- og strekker ut en hjelpende hånd når du trenger det!

Etterhvert kan du danse deg
over det vannet som føltes usikkert,
fordi du vet du blir bært på Guds vinger,
og løftet opp av Hans hånd..

3 kommentarer:

MK sa...

Takk for kommentar! I morgen skal jeg gå på vannet...eksamen here I come! You better watch out!
Du er nydelig, Ida:) heier right back!

Victoria sa...

Hei og takk for fin kommentar! :) Jeg liker virkelig bloggen din.. Det lyser så tydelig igjennom at du er en lovsanger - ikke bare en som synger, men en som elsker Herren! :)

Men likte spesielt godt dette innlegget her.. Uansett hva som skjer, så er faktisk Gud der :)

Victoria sa...

Hei og takk for fin kommentar! :) Jeg liker virkelig bloggen din.. Det lyser så tydelig igjennom at du er en lovsanger - ikke bare en som synger, men en som elsker Herren! :)

Men likte spesielt godt dette innlegget her.. Uansett hva som skjer, så er faktisk Gud der :)