mandag 1. november 2010

Gud ser lengslen din

"Du så meg den gang jeg var et forster,
i Din bok ble alt skrevet opp;
mine dager ble dannet, før en eneste av dem var kommet.
Gud, hvor høye Dine tanker er,
hvor veldig er summen av dem".
Salme 139:16-17

Tenk over det at Gud har valgt DEG. Det gjør at, hvertfall jeg, får et litt annet perspektiv på ting. 
De drømmene du har, det du står i, alt som ligger foran deg- Gud har valgt deg til det allerede. Han har valgt deg fordi han vet du kan klare det, sammen med Han. Han har gitt deg det du trenger, og utruster deg hele veien for det du står i, og skal stå i.

Gud har allerede valgt oss..

..og midt i det at vi ser på omstendighetene i det vi står i akkurat nå, og lengter etter noe mer..

"Herre, du ser hva min lengsel er,
mitt sukk er ikke skjult for Deg".
Salme 38:10

..ser Han lengslen vår!

Er det flere enn meg som også ser på omstendighetene, hva jeg klarer å gjennomføre, og lurer på om det er nok? Bruker Gud dette? Og samtidig har en lengsel i hjertet etter veldig mye mer? Jeg synes den er litt vanskelig å sette ord på, men det er en inderlig lengsel, som kjennes på en spesiell måte. En lengsel som ligger i hjertet rett og slett!
Der vi føler det kan gå litt tregt fremover, i den perioden der Gud grunnfester deg og gjør deg klar for det som skal komme, der ser Gud lengslen din! Han ser ikke på omstendighetene, for han vet at du kommer til å blomstre når du skal.

Ta det med deg utover dagen og uken, og minn deg selv på det når omstendighetene tar litt overhånd..

..du er utvalgt, og Gud ser lengslen i hjertet ditt!

Ingen kommentarer: