torsdag 25. november 2010

The beauty of a worshipping heart

Hva er noe av det fineste du vet? Jeg har flere ting, men en ting som er en absolutt favoritt er masse masse små lys. Ja, jeg vet det kanskje er litt klisje- men jeg syns det er helt fantastisk! Se for deg at du kommer ut tidlig en morgen, så har det vært frost den natta, og alt glinser rundt deg! Eller at du er en plass der det ikke er så mye lys rundt, og du ser masse stjerner! Eller at du er ute og flyr, og ser ut over en by.. Ikke nok med det- jeg kom på jobb kl 7 i dag, så hadde noen flink folk hengt opp masse julelys på veggen på senteret! Kan hende det bare er meg, men det er noe spesielt ved det! Og jeg tror Gud vet at jeg liker det..


Bildet er lånt fra google.no


Noen ganger når vi lovsynger, så blir vi litt for fokusert på omstendighetene rundt, hva vi får til, og hva vi ikke får til. Og det er SÅ lett å la spesielt de tingene vi føler vi ikke får til prege lovsangen vår. Vi (jeg hvertfall) tenker at "Gud kan da umulig orke dette rotet her, nå ser alt ut som et kaos.."

For en stund siden var det en kveld der jeg tenkte en del på dette, og ble litt motløs. Skulle legge meg, og satt på litt lovsang før jeg sovna (noe jeg absolutt anbefaler- for en deilig måte å slutte dagen på!) Men da minnet Gud meg på noe.. 

Så vakkert som du synes det er når alt glinser rundt deg-
så vakkert, pluss litt til,
synes Jeg det er når hjertet ditt lovsynger.
Så vakkert som du synes det er når du ser tusenvis av stjerner-
så vakkert, pluss litt til,
synes Jeg det er når hjertet ditt lovsynger..

Vi mennesker ser ofte på det ytre, men det gjør ikke Gud, han ser til hjertet. Og da har det ikke noe å si om du føler det ikke gikk akkurat som det skulle, for Gud ser hjertet ditt. Og han ser skjønnheten i det at hjertet ditt ønsker, velger og lengter etter å tilbe han- selv om omstendighetene kan føles som et rot. Han ser ikke rotet på sammen måten som vi gjør.

"Menneskene ser på det ytre,
men Herren ser på hjertet"
1. Sam 16:7

Se for deg det fineste du vet om..gjør du det?? Gud brukte det JEG synes er vakkert til å minne meg på, og vise meg, hvor vakkert Han synes det er når jeg lar hjertet mitt komme fremfor Han. Og nå; la Gud minne deg på at det DU synes er vakkert- like vakkert, pluss litt til, synes han det er når hjertet ditt tilber, tross omstendighetene.

They beauty of the sunrise
The beauty of all the stars in the sky
Is the same beauty as what You see
When my heart chooses to worship You

5 kommentarer:

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Du er flink Ida - jeg er stolt av deg<3

Victoria sa...

Å, dette var vakkert... Ble helt rørt! For en nydelig og mykhjertet Gud.. :) ..som faktisk synes noe små mennesker gjør er vakkert :)

A worshipping heart sa...

Takk Rebekka <3

Victoria: Det er faktisk rørende at han synes noe vi gjør, som føles så lite, er vakkert :)

Anonym sa...

wow, blogen din er en stor inspirasjon, for meg :D

Hilsen:Sara

A worshipping heart sa...

Sara: det er hyggelig å høre! Håper du får en fin helg :)