søndag 31. oktober 2010

Steg for steg

(Har du ikke har lest forrige innlegg allerede, anbefaler jeg at du gjør det før du leser dette.)
Det er 4 år siden jeg bodde i Australia, og det er faktisk en stund. De drømmene som ble planta i meg da, som jeg delvis lever nå, de har ikke skjedd over natta. Ja- jeg lo av de. Men de har hele tiden lagt der, og gjort noe med meg, og med valga jeg har tatt. På noen år har jeg fått bevege meg langt, og det har ikke vært ET stort steg å komme hit. Jeg har virkelig bare tatt mange mange små steg, og kastet meg ut i de tinga som har blitt lagt foran meg. Noen små ting, og noen litt større. Noen veldig utfordrende ting, andre litt mindre utfordrende.

Noen ganger skulle vi ønske det gikk litt kjappere, og at vi kunne bevege oss enda raskere videre i det Gud har for oss. Men en ting har jeg erfart: jeg hadde aldri klart å stå i det jeg gjør i dag, hvis jeg ikke hadde vært gjennom det jeg har! Man trenger tid, og det vet Gud. Alle de små skritta man tar, som noen ganger kan føles meningsløse, de er der for en grunn. De gjør at man blir enda mer grunnfesta i Guds kjærlighet, i hvem vi er i Han, Hans nåde og Hans kraft. De utruster oss til det som kommer! Og en ting til- er man trofast i det lille blir det lagt større ting fremfor en.

Hadde jeg fått en drøm som jeg visste jeg kunne klare i egen kraft, så hadde jeg nok hoppet over mange av disse skritta. Men ved at drømmene er så store tror jeg ikke vi stresser så med de, fordi de "kommer ikke til å skje uansett" (trodde vi ja..) Den perioden bruker Gud til å la drømmene virkelig bli en del av oss, og bygge en sterk grunnmur. Og når vi er klare for det-  ligger de plutselig rett foran oss!

"En ting har jeg bedt Herren om,
og det lengter jeg etter:
At jeg kan få bo i Herrens hus alle mitt livs dager.
så jeg kan skue Herrens skjønnhet
og grunne i Hans tempel"
Salme 27:4

EN ting lengter jeg etter. Det er det som drivkraften i drømmene mine, jeg lengter etter mer av Gud. Ikke å oppnå "det og det", men å komme nærmere Gud og se mer av de planene og det livet han har for meg.

Se på drømmene du har skrevet ned (har du ikke gjort det enda, gjør det nå..) Ser de alt for store ut? (Det håper jeg!) ..og du skal drømme stort! Men ikke prøv i egen kraft å oppfylle drømmen før du skal. Lev der du er nå, og ta steg inn i de tinga som blir lagt fremfor deg i dag. Lær alt du kan av det, og bygg en sterk grunnmur. Hvis det tar litt tid før du kommer til neste steg er det bare fordi Gud har mer å lære deg der du er nå. Så blir du enda bedre rustet, og igjen- plutselig lever du drømmene dine, og samtidig drømmer enda større!

Action what's in your hands,
pray what's in your heart!


Nyt søndagen!

Ingen kommentarer: